ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 102. Yılında Şile’de Coşkuyla Kutlandı!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 102. Yılında Şile’de Coşkuyla Kutlandı!

20 Mayıs 2021 Perşembe

Şile, önceki güne 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu ile merhaba dedi.  

Şile'de 19 Mayıs Coşkusu

102 yıl önce Cumhuriyetimizin kuruluşuna kapı açılan ve Millî Mücadele destanının ilk sayfasının yazıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekâsını temsil eden değerli gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlarla coşku içinde kutlandı.

Şile'nin kuzeyinden güneyine tüm mahallerinde coşkulu kutlamalar gerçekleşti. Yüzlerce vatandaş, kâh sokağa çıkarak kâh balkonlarından ve pencerelerinden bayrak ve meşalelerle kutlamalara eşlik ettiler.

Şile ve Ağva Arası Araç Korteji Alkışladı
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, gündüz vakti Şile'de renkli görüntülere sahne oldu. Şile Belediyesi tarafından organize edilen, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 102’'inci yıldönümü ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Şile'de, Şile Belediyesi resmi araçları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı araçları kortej geçişi düzenledi. Vatandaşlar, araç kortejini Şile’de ve Ağva'da geçişleri sırasında dakikalarca alkışladı. 

Cumhuriyet Caddesi’nde Görkemli Fener Alayı
Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, Şile Jandarma Komutanı Yarbay Muharrem Aydın, ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın katılımıyla, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kutlama korteji gerçekleştirildi. Şile Şehitler Anıtı'nda bir araya gelen resmi heyet ve vatandaşlar, saatler 19.19'u gösterdiğinde İstiklâl Marşı’mızı okudu.

Kutlamalar kapsamında daha sonra Şile Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen kortej yürüyüşüne, Şile Belediyesi Başkanı İlhan Ocaklı ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Kortej yürüyüşü sırasında Şile Belediye Başkanı Ocaklı ve beraberindekiler vatandaşları selamladılar. Şile kamu protokolünün katıldığı kortej yürüyüşü ve fener alayı, büyük beğeni ile karşılandı. Programda sosyal mesafe kurallarına titizlikle uyulduğu gözlendi.

Şile Spor Akademisi Protokolü İmzalandı
Şile Belediyesi, gençleri tüm spor branşlarında teşvik etmeye devam ederek, sporcu olmak isteyen herkese büyük fırsat sunuyor. Önceki gün, Şile’yi adeta açık bir spor akademisine dönüştürmek amacıyla, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedrettin Naim Arslan, Şile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Şile Halk Eğitim Müdürü Ömer Faruk Ucer, ve Şile Spor Akademisi Koordinatörü Mecit Yıldırım’ın katılımıyla bir işbirliği protokolü imzalandı.

Bir süredir ön kayıtları alınmakta olan Şile Spor Akademisi, Şile ilçe kaymakamlığı, Şile ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Şile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şile Halk Eğitim Merkezi ile imzalanan ortak protokolle, 1 Haziran itibariyle spor eğitimlerine başlayacak. Konuyla ilgili gençlerimize ön kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini önemle hatırlatırız.

Şile Belediyesi’nden 19 Mayıs'a Yaraşır Gençlik Projesi!
Şile Belediyesi, ve kamu kurumlarımızın işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 'Spor Akademisi' ile 5-15 yaş arası çocuklarımız 15 ayrı branşta eğitim alacak. Geleceğin sporcuları Şile'mizde yetişecek. Kurulan Spor akademisi ile ayrıca ilçemizde bulunan çocuk genç ve spor meraklıları için gerekli malzemeler tarafımızca sağlanarak eğitimler verilecek. Ata sporlarımızdan günümüzde tercih edilen spor dallarına kadar geniş yelpazede eğitim veren akademimizin bünyesinde kendi dallarında başarılı spor eğitmenlerimizce verilen eğitim sonrası sertifika ve madalya ile spor meraklısı gençlerimiz ödüllendirilecek ve spor yapmaya teşvik edilecekler. 

“Spor Yatırımlarımız, Şile’de Spor Aşkını Yeşertecek!”
İmzalanan Şile Spor Akademisi Protokolü ile ilgili olarak konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile’yi açık bir spor akademisine dönüştürecek olan, spor meraklısı gençlerimizi ödüllendirerek spor yapmaya daha çok teşvik edecek Şile Spor Akademisi, ilçemizdeki genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlayarak, usta hocalarımızın vereceği eğitimlerle ülkemize yeni milli sporcular kazandıracak. Şile Belediyesi olarak, Şile’deki gençlerimize spor aşkını aşılayacak, gelecek nesillerimize ata sporlarımız dahil tüm branşlarda teşvik etmeyi ve spor yatırımlarımızı sürdürerek, Şile’deki spor aşkını yeşerteceğiz.” dedi. 


 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.