ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Okullar Üretiyor Projesi Protokolü Ağva’da İmzalandı

Okullar Üretiyor Projesi Protokolü Ağva’da İmzalandı

23 Mayıs 2022 Pazartesi

Okullar üretiyor projesi kapsamında gerçekleşen protokol töreni, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan, Şile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kemal Benli, Şile Belediyesi Birim Müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Ağva Ek Hizmet Binası ve Ağva Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Genç Nesile Gıdanın Topraktan Sofraya Yolculuğu Farkındalığı Kazandırılacak
Şile Belediyesi ev sahipliğinde imzalanan protokol ile Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından tarımsal üretimin yerli ve milli tohumlarla artırılması için uygulamaya konulan ‘Yerli ve Milli Fidelerle Sebze Üretimi’ çalışmaları kapsamında, ‘Okullar Üretiyor' projesi ile öğrenciler, çiftçilikle ve toprakla buluşacak ve gıdanın topraktan sofraya nasıl geldiği konusunda farkındalık kazanacaklar. Proje, Şile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şile İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülecek.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Çocuklarımızı, Tarımsal Üretimin İncelikleriyle Daha Fazla Buluşturacağız.” 
Törende konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi olarak, tarımsal üretimin ve dolayısı ile sofralarımıza gelen gıdaların üretimine verilen önemin her geçen gün daha fazla hissedildiği günümüzde, geleceğimiz olan çocuklarımızı, evlatlarımızı tarımsal üretimin incelikleriyle daha fazla buluşturacağız. Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın desteklediği bu önemli çalışmada bizlerle beraber olan İlçe Tarım Müdürlüğü’müze ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Şile’nin bereketli topraklarında öğrencilerimiz çok verimli sebze yetiştirme tecrübelerine sahip olacaklar.” dedi.

Şile’deki Okul Bahçelerinde Öğrenciler Toprakla ve Tarımla Tanışacak 
Tarım ve Orman  Bakanlığı’nın başlatmış olduğu ‘Okullar Üretiyor’ projesi kapsamında; Şile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şile Belediyesi katkıları ile talepte bulunan okulların bahçelerinde, öğrencilerin tarım üretimi süreçleri ile tanışması sağlanacak. Protokol ile öğrencilere ayrıca yerli ve milli şuur içerisinde, tohumdan fideye her aşamada sebze yetiştirme çalışmaları yaptırılarak, doğal üretim farkındalığı kazandırılması da hedefleniyor.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.