ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Belediyesi 2021 Ekim Ayı Meclis Toplantısı Birinci Oturumu Gerçekleşti

Şile Belediyesi 2021 Ekim Ayı Meclis Toplantısı Birinci Oturumu Gerçekleşti

4 Ekim 2021 Pazartesi

Şile Belediyesi 2021 Ekim Ayı Meclis toplantısının 1. oturumu, saat 14:30’da Şile Belediyesi Nikâh Sarayı’nda salgın önlemlerine uygun bir şekilde  gerçekleşti.

Belediye Meclisi, İlhan Ocaklı Başkanlığında Toplandı

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Ekim Ayı Meclis toplantısı

04/10/2021 Pazartesi günü saat 14:30’da Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında Şile Belediyesi Nikâh Sarayı'nda yapıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Başkanlığında, pandemi koşullarına uygun oturma düzeni ve hijyen kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen oturumda, meclis gündem maddeleri olan;

1. Şile Belediyesi 2022 Mali Yılı Bütçesi.

2. Hamak İnşaat Proje Taahhüt San. Tic. A.Ş. ile Sulh ve Ferâgat Protokolü.

3. Tahsis.

4. Kurfallı Mahallesi Sokak İsmi Verilmesi.

5. Sahilköy Mahallesi Sokak İsmi Verilmesi. 6. 380 KV Akçakoca-Karasu-Çekmeköy E.İ.H 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifleri görüşüldü.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Yaşlılarımızın Huzuru İçin Bize Düşen Ne Varsa Yerine Getirme Gayretindeyiz!”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Mecliste yaptığı konuşmasına, Ekim ayının hayırlı olması temennisiyle başladı. Ekim ayı içerisinde idrak edilecek önemli gün ve haftalar arasında olan 1 Ekim Cuma Dünya Yaşlılar Günü’ne değinerek, “Âllah ömür verirse hepimiz, birer yaşlı adayıyız. Yaşlılarımızın huzuru için bize düşen ne varsa yerine getirme ve elimizden gelen ne varsa, onların yanında olma gayreti içindeyiz.” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı:  “Yaradılanı Seviyoruz, Yaradandan Ötürü!”

Konuşmasında 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne de değinen Belediye Başkan İlhan Ocaklı, “Yaradılanı seviyoruz, Yaradandan ötürü! Hayvanlar da bizimle bu dünya coğrafyasını paylaşan canlılarımız. Şile Belediyesi olarak hayvanlar konusundaki hassasiyetimizi, bu vesileyle buradan bir kere daha ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

7 Ekim Şile’nin Kurtuluş Günü’nde Şileli Şehitler Anıtı’nın Açılışı Gerçekleşecek

Meclis konuşmaları sırasında gündem olan 7 Ekim Şile’nin Kurtuluş Günü dolayısıyla sözlerine devam eden Başkan Ocaklı; 7 Ekim Perşembe günü Şile’nin kurtuluş günü vesilesiyle Şile Kent Meydanında saat 14:00’de özel bir anma etkinliği gerçekleştirileceğini de duyurdu. İlgili program çerçevesinde, aziz şehitlerimizin hatırası adına Şile Belediyesi tarafından projelendirilen ve inşa edilen Şileli Şehitler Anıtı’nın açılışının gerçekleştirileceğini de ifade etti.

“Atatürk Yolu” Açılıyor

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Meclis konuşmasında ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ün Şile’ye geldiği tarih olan 10 Ekim Pazar günü, “Atatürk Yolu”nun da açılışının gerçekleştirileceğini duyurdu. Çalışmaları Şile Belediyesi tarafından tamamlanan yol, 10 Ekim Pazar günü yapılacak programla ilçe sakinleriyle tekrar buluşacak.

Maddeler Oy Birliği İle Kabul Edilerek İlgili Komisyonlara Havale Edildi

Gündemde yer alan maddeler görüşülerek, ilgili komisyonlara havalesinin yapıldığı Şile Belediye Meclisi Ekim ayı birinci olağan toplantısı Belediye Meclisi’nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle sona erdi. Şile Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı  8 Ekim 2021 Cuma günü saat 14:30’da yapılacak.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.