ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Belediyesi 2021 Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Birinci Oturumu Gerçekleşti

Şile Belediyesi 2021 Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Birinci Oturumu Gerçekleşti

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Şile Belediye Meclisi’nden Ortak Bildiriyle İsrail’e Kınama!

Şile Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısının 1. Oturumu  17.05.2021 Pazartesi günü saat 14:30’da Şile Kültür Merkezi Nikah Sarayında salgın önlemlerine uygun bir şekilde  gerçekleşti. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında, pandemi koşullarına uygun oturma düzeni ve hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen oturumda, meclis gündem maddeleri olan;
1. 2020 Mali Yılı Kesin Hesabı, 2. Balibey Mahallesi, 42 Ada 120 Parsele Ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, 3. Belediyemize ait Balibey  Mahallesi 42 Ada, 120 Parselin İçişleri Bakanlığı’na tahsisi ve 4. Dilek ve Temenniler ele alındı. 

İsrail'in Filistin'e Yönelik Saldırıları Ortak Bildiriyle Kınandı
AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin Şile Belediye Meclis grupları, ortak bildiri yayınlayarak İsrail'in Filistin vatandaşlarına ve kutsal Mescid-i Aksa topraklarına yönelik saldırıları kınandı.

“Ramazan’ı Kana Bulayanları ve Terörü Destekleyenleri Âllah’a Havale Ediyorum!”
Meclis konuşmasına, Meclis’te hazır bulunanların ve tüm Şile sakini vatandaşların geçmiş Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek başlayan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, sözlerini Ramazan ayını kana bulayan terör devleti İsrail’i lanetleyerek sürdürdü. Zulüm ile abad olunmayacağını dile getiren Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mübarek Ramazan ayını kana bulayan terör devleti İsrail’i hararetle kınadığını ifade etti. Suçsuz ve masum çocuklar öldürülürken, kayıtsız kalan BM dahil, dünya genelindeki suskun ülkelere de sitemini dile getiren Başkanı İlhan Ocaklı,   “Yazıklar olsun. Dünyaya sözde demokrasi dersi verip, zulüm karşısında susanlara ve böyle büyük bir zalimliği yapanlara lanet olsun! Terör devleti İsrail'i ve İsrail’in savunma hakkın olduğunu söyleyenleri Âllah’a havale ediyoruz. Dün talimat verdim. Şile Belediyesi olarak tarafımızı, duruşumuzu belli etmek adına Türkiye ve Filistin bayrakları belediye binamıza asıldı. Biz de millet olarak, ümmet olarak Filistinli hemşehrilerimize buradan, bu Meclisten selamımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Şile’de devam eden proje ve çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi tarafından tam kapanma sürecinde de Üsküdar Caddesi’nde gerçekleştirilen, prestij caddesini Şile'ye yakışır bir çehreye büründürme çalışmalarının son durumuyla ilgili Meclise bilgi verdi. Başkan İlhan Ocaklı, ayrıca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı da kutlayarak, bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha andı. Daha sonra Şile Belediye Meclisi grup başkan vekillerinin yazılı ortak açıklaması okuyan Başkanı İlhan Ocaklı, Mayıs ayı meclis gündemini paylaştı. Tüm parti gruplarının desteğini alan maddelerin ilgili komisyonuna havalesi oybirliği ile onaylandı.

Meclis toplantısı, Belediye Meclisinde grubu bulunan parti temsilcilerinin temenni ve dileklerin dinlenmesi ile sona erdi. Şile Belediye Meclisi, Mayıs ayı ikinci meclis toplantısını 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 14:30’da gerçekleştirecek.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.