Şile Belediyesi 2022 Kasım Ayı Meclis Toplantısı İlk Oturumu Gerçekleşti

7 Kasım 2022 Pazartesi

Şile Belediye Meclisi Kasım ayı 1’inci olağan toplantısı, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince 5 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 14:30’da Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nde yapılan oturum ile tamamlandı.

Toplantı Şile Belediyesi Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Başkanlığında Gerçekleşti
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında yeterli çoğunluk sağlanarak Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri olan;
1.    Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 2022 Yılı Tarife Rüsum Cetvelinin Güncellenmesi.
2.    Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün 2022 Yılı Tarife Rüsum Cetvelinin Güncellenmesi.
3.    Doğancılı Mahallesi Sokak İsmi Verilmesi.
4.    Yetki Verilmesi.
5.    Borçlanma.
6.    Dilek ve Temenniler.
...görüşülerek mevcudun oy birliği ile ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

Meclis oturumundaki konuşmasına Kasım ayının ve yeni Meclis döneminin herkese huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek ve Kasım ayı takvim günleri içindeki önemli gün ve haftaları anarak başladı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Hep Beraber Ağva’mızda Güzel Bir Caddeyi Hizmete Açacağız.”
Şile Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Ağva’nın ilk prestij caddesi olan Yakuplu Caddesi’nin 18.30’da gerçekleşecek hizmete açılış törenine davetinin ardından “Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ün 84. ölüm yıldönümünü olan 10 Kasım vesilesi ile Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra Şile Belediyesi olarak göreve başladıkları günden bu yana , Ağva’ya verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini ve hassasiyetle de takip ettiklerini aktaran Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 2019 ve 2022 yılları arasında Ağva için gerçekleştirilen Şile Belediyesi yatırımları ile ilgili projeleri kapsayan sunumu meclis katılımcılarıyla paylaştı.

Gündemde yer alan maddelerin oylanarak, incelenmek üzere ilgili komisyonlara havalesinin yapıldığı Şile Belediye Meclisi 2022 Kasım ayı birinci olağan toplantısı, Belediye Meclisi’nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle sona erdi. Şile Belediye Meclisi Kasım ayı 2’inci ve son olağan toplantısı 11 Kasım Cuma günü 14:30’da yapılacak.