Şile Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı İlk Oturumu Gerçekleşti

1 Kasım 2021 Pazartesi

1 Kasım 2021, Pazartesi

Şile Belediye Meclisi Kasım ayı 1’inci olağan toplantısı, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın başkanlığında yapılan oturum ile tamamlandı.

1 Kasım Pazartesi günü; Şile Nikâh Sarayı'nda saat 14.30’da Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında başlayan toplantıda gündem maddeleri olan,

1. İmrenli Mahallesi Sokak İsmi Verilmesi.

2. Şile Deniz Spor Nakdi Yardım Talebi.

3. Dilek ve Temenniler.

...görüşülerek mevcudun oy birliği ile ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Halkının ve Meclis’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Kutlarım”

Oturumdaki konuşmasına Kasım ayının hayırlı olmasını temenni ederek ve Kasım ayı takvim günleri içindeki önemli gün ve haftaları anarak başlayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, tüm Şile halkının ve Meclis üyelerinin geçtiğimiz günlerde idrak edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Şile Belediye Başkanı Ocaklı, "Milli iradenin üstünlüğünü esas alan Cumhuriyetimizin 98. Yılını kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ün mirası Cumhuriyeti’mizin bize kazandırdığı değerlere sahip çıkarak, istikbale emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz." dedi.

Gaziler Derneği Şile Temsilciliği Açılıyor

Kent konseyi ve kırsal mahalle ile ilgili iki önemli konuya da değinen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile’nin, Şile Belediyesi’nin ve Şile köylüsünün menfaatine olacak şekilde Meclis kararı ile konuya ilişkin maddelerin Büyükşehir Meclisi’ne havale edilmesi kararlaştırılarak, Meclis komisyon üyelerinin gerekli teknik çalışmaların tamamlanmasına karar verildi.” dedi. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ayrıca 3 Kasım 2021, Çarşamba günü Şile Kent Meydanı’nda saat 14:00’da  gerçekleştirilecek Gaziler Derneği Şile Temsilciliği’nin açılış duyurusunu ve davetini de yaptı.

Oturum, Belediye Meclisi’nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle 4 Kasım 2021, Perşembe günü 14.30’da 2. oturumda yinelenmek üzere sona erdi.