Şile Belediyesi’nden Ramazan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Kolisi Yardımı

19 Nisan 2021 Pazartesi

İlhan Ocaklı: “Her Daim Vatandaşımızın Yanındayız!”

Şile Belediyesi’nden Ramazan’da İhtiyaç Sahiplerine Gıda Kolisi Yardımı

Şile Belediyesi, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor.

Şile Belediyesi ekipleri, vatandaşların talep ve isteklerini yerine getirmeyi kararlılıkla sürdürerek, Koronavirüs (COVID-19) salgın önlemlerine uygun bir şekilde Ramazan ayı başlangıcında gıda kolisi dağıtmaya devam ediyor.

“Paylaşmak Güzeldir!”

“Paylaşmak Güzeldir” Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında Sosyal yardımlarda halk sağlığını ön planda tutan Şile Belediyesi, 2021 yılı içinde ihtiyaç sahibi ve pandemi nedeniyle karantinada olan vatandaşlara dağıtılmak üzere hazırladığı gıda kolileri teknik ve hijyenik koşullar açısından da incelendi. İçerisinde bakliyat, tahıl ürünleri gibi temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım kolileri, yapılan sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen veya karantina sürecinde olan vatandaşların adreslerine teslim edilmeye başlandı.

Şile Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Gıda Kolisi Dağıtımına Başladı!

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Şile Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi ekipleri tarafından tespit edilen gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Şile Belediyesi, Ramazan ayının ilk haftasında hazırlanan gıda kolilerini vatandaşların evlerine ulaştırıyor.

Başkan İlhan Ocaklı: "El Birliğiyle Şile’mize Hizmet İçin Çalışıyoruz!”

Gıda kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıklarını söyleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Mübarek Ramazan Ayı içerisindeyiz. Her ne kadar bir arada olduğumuz, gönül sofralarında buluştuğumuz Ramazanları özlüyor olsak da, gönüllerde buluşmaya gayret ediyoruz. Tespitlerini yaptığımız ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanı sıra, özellikle devam eden küresel salgın süreci sebebiyle evlerinde bulunmak durumunda kalan, ekonomik zorluk yaşayan hemşehrilerimizi de tespit ederek gıda kolilerimizi kapı kapı ulaştırmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.