ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Belediyesi, Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Tedbirlerini Aldı

Şile Belediyesi, Olumsuz Hava Koşullarına Karşı Tedbirlerini Aldı

22 Ocak 2022 Cumartesi

 Şile genelinde tüm gerekli önlemleri alan Şile Belediyesi, vatandaşların yağış nedeniyle mağdur olmaması için oluşturulan ekiplerle sahada sabaha kadar nöbet tutuyor.

Şile Belediyesi Ekipleri Teyakkuzda Bekliyor

Günlerdir sıcak havanın etkisi altında kalan Şileliler’e bu kez kar yağışı ve dolu uyarısı geldi. İstanbul Valiliği, Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yoğun kar yağışına karşı İstanbulluları uyarırken, Şile Belediyesi

ekipleri, olumsuz hava koşullarına karşı gerekli tüm önlemleri alarak, yağışların neden olabileceği olumsuzluklara anında müdahale etmek amacıyla mesai saati gözetmeksizin teyakkuzda bekliyor.

İstanbul Genelinde ve Şile’de Etkili Kar Yağacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, İstanbul’da ve Şile’de bu geceden itibaren karla karışık yağmur yağacak. Yağışların, Cuma sabah saatlerinden itibaren ise İstanbul ve Şile genelinde kar şeklinde etkili olması beklenirken, kar yağışının önümüzdeki Çarşamba’ya kadar devam edeceği bildirildi.

Şile'de Yoğun Kar Mesaisi Ekiplerimiz Sabaha Dek Nöbette!

Şile Belediyesi, ilgili tüm müdürlükleri ve de ekipleri ile yapılan kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı uyarı sonrası gerekli tüm önlemleri alarak, Şile genelinde vatandaşlarımızın, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları adına çalışmalarını hızlandırdı. Şile Belediyesi ekipleri kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kar küreme araçlarını Şile’nin kritik noktalarına konuşlandırırken, Şile Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şile genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 aralıksız çalışmayı sürdürüyor.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Bu Kış Da Şile’mizin Hizmetindeyiz.!”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi tarafından gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları ile ilgili olarak: "Beklenen kar yağışı için karla mücadele ekibimiz ile kışa hazırız. Şile Belediyesi’ne bağlı tüm ekiplerimiz ile zorlu kış mesaisine başladık. Şileli tüm komşularımızı, olumsuz hava koşullarının oluşturduğu acil durumlara karşı olumsuzluk yaşanmaması için gereken tüm tedbirleri artırmış durumdayız. Şile Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 100 personel, 5 tuzlama traktörü, 1 mini damper araç, 1 greyder, 1 kepçe ve 7 JCB ile sahada, Şile’mizin hizmetindeyiz.” dedi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.