ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Belediyesi Üretiyor

Şile Belediyesi Üretiyor

25 Kasım 2022 Cuma

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi Artık Üreten Bir Belediye!”
Şile Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren  marangozhanede çevre düzenlemelerinde kullanılan kent mobilyalarından, kedi evlerine, çocuk oyun gruplarından, bankalara kadar geniş bir yelpazede üretim yapılıyor. Ahşap malzemeler kullanılarak tasarlanan kent mobilyaları, ilçe sokaklarına Şile’nin doğasına uygun bir vizyon katarken, tasarlanan kent mobilyaları ve oyun grupları vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılanıyor. Banklar, kedi evleri, kent mobilyaları, saksılar ve çocuk oyun grupları imalatları ile öz kaynaklar kullanılarak imalat yapılan Şile Belediyesi Marangozhanesinin ürettiği mobilyalar Şile’nin her noktasında vatandaşa hizmet veriyor. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Artık İhtiyaçlarını, Kendi Kaynakları ve İşgücü İle Üreterek Şile’mizin Hizmetine Sunan Bir Şile Belediyesi Var!”
Şile Belediyesi marangozhanesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile Belediyesi artık üreten bir belediye. Kendi marangozhanemizde, mimarlarımızın çizdiği tasarımlar, belediyemizin öz kaynaklarıyla ete kemiğe bürünüyor. Kent mobilyalarımızı, oturma gruplarımızı, piknik maslarımızı, çocuk oyun gruplarımızı, ahşap saksılarımızı kendi atölyelerimizde, belediyemizin çalışanları ile imâlatını gerçekleştiriyoruz. Bu da bizim için oldukça mutluluk verici bir hadise.” diye konuştu. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Genelinde Bu Tür Güzel İşleri Devam Ettireceğiz.”
Şile Belediyesi’nin kendi marangozhanesinde imâl ettiği kedi evlerinin ve hayvan barınaklarının da görevli personel tarafından özenle hazırlandığını belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Özellikle, Atık Getirme Merkezi’ndeki eğitim atölyelerinde öğrencilerimiz, evlatlarımız bunları boyayarak, kendi iç dünyalarındaki mutluluğu yansıtıyorlar. Son derece olumlu ve çok güzel tepkiler alıyoruz. Şile genelinde bu tür güzel ve farkındalık oluşturan işleri devam ettireceğiz.” dedi.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.