Şile Belediyesinin  24. "Adım Adım Yerinde Hizmet" Durağı Hacıllı Mahallesi

15 Kasım 2022 Salı

Şile Belediyesi, “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmaları kapsamında, ot biçme ve peyzaj çalışmalarından, larvasit çalışması ve sağlık taraması çalışmalarına kadar birçok hizmeti eş zamanlı bir şekilde Hacıllı Mahallesi ile buluşturdu. Çalışmalar öncesinde mahalle sakinleri ile kahvaltı programda bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalleliler ile tek tek sohbet ederek, öneri, talep ve görüşlerini dinledi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi olarak ‘Adım Adım Yerinde Hizmet’ Çalışmalarımız İle Mahallelerimizi Ziyarete ve Hemşehrilerimizle Buluşmaya Devam Ediyoruz.”
Şile Belediyesine bağlı başkan yardımcıları, müdür ve birim amirleri ile birlikte teknik personelin de hazır bulunduğu Hacıllı Mahallesi ziyaretinde düzenlenen kahvaltı programda, vatandaşlar ile sohbet ederek, ihtiyaç ve istekleri yerinde dinleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, vatandaşların taleplerini çözüme kavuşturmanın öneminin altını çizerek ve Şileli bütün komşularının yaşam koşullarını iyileştirmek için çalıştıklarını ifade etti. “Şile Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz hizmet ve projelerimiz, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerine göre şekilleniyor. Şile genelinde tüm mahallelerimizi ve ilçemizi güzelleştirmek adına gelen taleplere göre hizmetleri uygulamaya koyuyoruz. Şile Belediyesi olarak başlattığımız “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarımız kapsamında mahallelerimizi ziyaret etmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Şile Belediyesi’ne Bağlı Tüm Hizmet Birimleri Çalışmalarda Hazır Bulundu
Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin hazır bulunduğu ve Şile’deki mahallelerinin tümünü kapsayacak olan “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 24. durağı olan Hacıllı Mahallesi’nde; ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım ve bitkilendirme çalışmaları, cami temizliği, asfalt yama ve kilit taş onarımı, genel bakım onarım çalışmaları, larvasit çalışması ve sağlık taraması gibi faaliyetler eş zamanlı olarak yürütüldü. Öte yandan Şile Belediyesi tarafından Hacıllı Mahallesi’nde yetişkinler kadar çocuklara yönelik de çeşitli etkinlikler düzenlenerek, spor antremanı ve boyama çalışmaları ile yapılandırılmış aktiviteler gerçekleştirdi. Etkinlik boyunca çocuklar, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Amcaları ile birlikte sevgi ve neşe içinde vakit geçirdiler. Çocuklara kırtasiye ve eğitim kitleri de dağıtıldı.