Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Polis Teşkilatı Şile Belediyesi İftarında Buluştu

21 Nisan 2022 Perşembe

Şile Belediyesi, düzenlediği geleneksel iftar programlarında bu kez Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli kahraman polislerimizi ağırladı. Şile Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen iftar davetinde Ramazan ayının manevi havası birlikte yaşanırken, şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ömürler dilendi.

Şile Polis Teşkilatı İftarda Buluştu, Ramazan Ayı Maneviyatı Yaşandı
Şile Belediyesi tarafından; Şile Nikâh Sarayı’nda düzenlenen özel iftar programına, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Çakıcı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan ile Şile’de görev yapan fedakâr polislerimiz ve değerli aileleri katıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile'ye Sizlerle  Birlikte Hizmet Etmek Çok Güzel Bir Duygu.!”
İftar programında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; Şile'nin emniyet, huzur ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ilçe polis teşkilatı çalışanlarına, Şile halkı adına teşekkür ederek, “Değerli polis arkadaşlarım; iftar programımıza katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Şile’de sizlerle yaşamak ve Şile'ye birlikte hizmet etmek çok güzel bir duygu. Şile emniyetimizin 24 saat esası ile çalışarak, suç ile mücadelede ve asayiş sağlamada büyük kahramanlıklar gösteren güzide bir teşkilat olduğunu tüm Şile biliyor ve sizlere minnet ve şükran duyuyor. Bu vesile ile şehit düşen kahraman polislerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize ise huzurlu ve sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Şile Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Şile polis teşkilatı çalışanlarına özel iftar programında ayrıca, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı tarafından Şile İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş’e sahnede çiçek takdimi yapıldı ve iftar programı hep birlikte edilen dualar ile sona erdi.