ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile'de 19 Mayıs Coşkusu!

Şile'de 19 Mayıs Coşkusu!

19 Mayıs 2022 Perşembe

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103. yıl dönümü olan ve istiklâl mücadelemizin meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Şile'de dün düzenlenen törenlerle coşku içinde kutlandı. 

103. Yılın Coşkusu Şile Stadı’nda Yankılandı…
Şile’deki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları Şile İlçe Stadı’nda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen resmi tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile Şile Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Ergar ile kolluk kuvvetleri üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK ve kamu kurumu çalışanları, gaziler ve çok sayıda vatandaşların katıldı. 
Törende günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların ardından ve oluşturulan kortejin ardından, Şile'deki okullarda öğrenim gören öğrenci ekipleri tarafından halk oyunları ve dans gösterileri yapıldı, şiirler okundu ve yarışmalar düzenlendi. Şile Gençlik Orkestrası ve bandosunun seslendirdiği marşlarla tören alanı coşkusu artarken, gençlerin gösterileri ve orkestranın performansı kutlamaya katılanlardan büyük alkış aldı. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan Kutlama Mesajı: “Hemşerilerimizin ve Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kutluyorum.”
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir mesaj yayınlayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; "103 yıl önce, Milli Mücadele destanının ilk sayfasını yazdığınız günün yıldönümünde Cumhuriyetimizin kuruluşuna kapı açan istiklâl ruhunu onurla taşıyoruz. Bu asil ruh ile Cumhuriyetimizi demokrasi ve hukuk düzeniyle koruma idealimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu duygularla ve aziz Atatürk’ün gençlerimize armağanı olan bu özel günde, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor ve milli mücadelenin bütün kahraman şehit ve gazilerini rahmet ve hürmetle yâd ediyorum. Ruhları şâd olsun." sözlerine yer verdi. 

Şile Belediyesi Spor Akademisinden Gençler İçin Turnuva…
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; Şile Belediyesi Şile Spor Akademisi bünyesinde eğitim gören 2012-2016 arası doğumlu gençler için 3x3 basketbol ve 3x3 voleybol turnuvaları düzenlendi. Akademide eğitim gören 100’e yakın genç sporcunun ter akıttığı karşılaşmalardaki mücadele büyük alkış aldı. Jimnastik eğitimcileri eşliğinde sportif beceri parkurlarında hünerlerini sergileyen jimnastik öğrencileri ise ayrıca göz doldurdu. Düzenlenen turnuvada dereceye giren takımlarda bulunan gençlere Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin N. Arslan’ın katılımı ile madalyaları takdim edilerek, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bir Şile Klasiği: Fener Alayı
Gündüz gerçekleşen törenin ardından bu kez akşam 20:30'da Şile Belediyesi tarafından Şile Kent Meydanı’ndan başlayan ve Üsküdar ile Cumhuriyet Caddeleri arasında devam eden bando eşliğinde kortej yürüyüşü ve fener alayı düzenlendi. Şile Belediyesi Başkanı İlhan Ocaklı ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş ile Şile Belediyesi Şile Spor Akademisi ile Şile’de ki spor kulüpleri bünyesinde yetiştirilen çocukların ve eğitimcilerinin de katıldığı yürüyüşe geniş bir katılım sağlandı. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Şile’ye Büyük Armağan…
Düzenlenen fener alayı yürüyüşünden sonra araçlarla Ahmetli Kavşağına getirilen vatandaşlar Şile Belediyesi tarafından projelendirilerek hizmete alınan Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Düzenleme Projesi açılışına katılım sağladı. Şile’nin ilçe giriş güzergâhlarından biri olan Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi yenilenen yüzü ile vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.