ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile'de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Devam Ediyor

Şile'de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Devam Ediyor

15 Temmuz 2022 Cuma

Şile Belediyesi’nin  dolu dolu devam eden Yaz Boyu Festival’ etkinlikleri kapsamında, 9 günlük Kurban Bayramı tatili birbirinden zengin kültür sanat etkinlikleri ile kutlandı.

Şile Belediyesi Kurban Bayramı’na Özel Etkinlikler Hazırladı
İnsana ve çevresine değer katan kültür sanat etkinlikleri ile yaşamı güzelleştiren Şile Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile Kurban Bayramı tatili süresince Şile’de yine sanat ve eğlence rüzgarları esti

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Kurban Bayramı’nda Kültürün ve Sanatın Her Rengini Şile'de Kıymetli Vatandaşlarımızla Buluşturmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz.”
Kurban Bayramı'na ilişkin kutlama mesajı yayınlayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, "Bu Kurban Bayramı`nda da her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu ve sevgimizi en sıcak şekilde Şileli komşularımız ile paylaşıyoruz. Şile Belediyesi olarak bizler her zaman olduğu gibi görev başındayız. Şileli hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum Geçtiğimiz 2 yılda pandemi sürecinde geçirdiğiniz zorlu zamanlarda bu mutlu günlerin gelmesini umutla beklemiştik. Şile Belediyesi olarak Kurban Bayramı tatilinde de müziğin, kültürün ve sanatın her rengini Şile'de kıymetli vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şile'miz sahip olduğu deniz, güneş ve yeşil kadar kültür sanata da sokaklarında ve meydanlarında ev sahipliği yapıyor. Yaz Boyu Festival etkinliklerimiz dolu dolu devam edecek." ifadelerine yer verdi.

Şile Kent Meydanı’nda Eğlence Rüzgarı Esti
Şile Belediyesi’nin  ‘Yaz Boyu Festival’ etkinliklerinin Kurban Bayramı ayağında; ilk olarak 11 Temmuz Pazartesi akşamı Şile Kent Meydanı’nda Yılmaz Çelik ile Sıra Gecesi ekibi sahne aldı. Birbirinden farklı ezgiler Şile’de yankılandığı gecenin ardından Şile Kent Meydanı sahnesinde bu defa özgün ses Can Gox birbirinden güzel şarkıları ile yer aldı. Can Gox’a sahnede 'O Ses Türkiye' finalisti ve Şileli müzisyen Mert Yenihayat da düetleriyle eşlik etti. Şile’de ‘Yaz Boyu Festival’ etkinlikleri 13 Temmuz Çarşamba akşamı  Şile Kent Meydanı’nda gerçekleşen muhteşem Cevher konseri ile taçlandı. Önemli ve popüler ses sanatçılarının sahne aldıkları konserler Şilelilerin büyük beğenisini kazanırken, etkinlik alanlarında oldukça yoğun bir katılım vardı. Sahnedeki sanatçıları alkışlarla izleyen Şileli vatandaşlar, şarkıları sanatçılarla birlikte söyleyerek yaşanan Kurban Bayramı mutluluğunu ve coşkusunu paylaştılar. 13 Temmuz Çarşamba akşamı ayrıca çocukların beğeni ile takip ettiği çizgi filmlerden olan ‘Rafadan Tayfa - Göbeklitepe’’nin Şile Anadolu Lisesi’nde(Taş Mektep) Şile Belediyesi geleneksel yazlık sinema günlerinin ilk gösterimi olarak yapıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’yi İstanbul’un Turistik Cazibe Merkezi Yapma Gayretindeyiz.”
Programlar sonunda konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, düzenledikleri kültür sanat etkinlikleri programlarına Şile halkının büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı,"Şile Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde alanında başarı sahibi, farklı sanatçılar sahne aldı. Yetişkinler kadar, çocuklara yönelik güzel programlar da düzenlendi. İstanbul’un turistik ilçesi Şile’mizdeki hizmetler ile gerek altyapı ve gerek üst yapısıyla, gerek sosyal ve kültürel faaliyetlerle eksiksiz, tam bir cazibe merkezi olma gayreti içerisindeyiz. Bu kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Ağva’da Da Sinema Dolu Bir Yaz Akşamı Yaşandı
Şile Belediyesi’nin ‘Yazlık Sinema Günleri’ etkinlikleri kapsamında ayrıca 14 Temmuz akşamı Ağva Mahallesi’nde düzenlenen “Aslan Hürkuş - Kayıp Elmas” çizgi film gösterimine Ağvalılar yoğun ilgi göstererek, Şile Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.