TOKİ 3. Etap Hemşehrilerimize Hayırlı Olsun!

15 Mart 2021 Pazartesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ve kurmayları, geçtiğimiz günlerde Şile’ye önemli bir ziyaret gerçekleştirmişti. Şile özelinde bir çok projeye destek vereceklerini açıklayan Bakan Kurum, TOKİ 3. Etap için de Şileli hemşehrilerimize güzel haberler getirmişti. Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, TOKİ 3. Etap projesinde hak sahibi olan vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda Başkan Ocaklı ’’Yaşanan aksaklıkları birer birer çözüyor, herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermeden hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Daha önce de söylemiştik, tekrar edelim; TOKİ 3. Etap Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Hayırlı, uğurlu olsun.’’ dedi.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM!
Yoğun mesaisine Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve hemşehrileri ziyaret eden Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, Şile’nin gülen yüzü Hafize Savaş ile bir vakit sohbet gerçekleştirdi. ‘’Hayatın gerçekliklerini masa başında değil, sokağın nabzını tutmak gerekli’’ şiarıyla iyi günde kötü günde esnafın yanında olan Başkan Ocaklı; salgın süreci hepimizi derinden üzüyor, inşallah birlik ve beraberlikle en kısa zamanda sağlıklı günlere kavuşacağız. Temizlik, maske ve mesafe vurgusunu da hatırlatan Belediye Başkanımız, gençlerin daveti üzerine yanlarına giderek bir müddet sohbet etti.