ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Projesi Tamamlandı

Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Projesi Tamamlandı

21 Mayıs 2022 Cumartesi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Şile’ye armağan edilen Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Projesi beraberinde, Şile'nin özgün kimliği ile bütünleşen aydınlatma ve peyzaj çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Şile Belediyesi tarafından projelendirilen ve tamamı Şile Belediyesi öz kaynakları ile yürütülen çalışmalar kısa zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Her Şeyin En İyisine Lâyık Şile İçin Birbirinden Önemli Çalışmalar Yürütüyoruz.”
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleşen açılışta yaptığı konuşmada, Şile'nin ve Şile halkının her şeyin en iyisine lâyık olduğunun altını çizen ve Şile'nin turizm potansiyelini artırmak adına birbirinden önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gibi güzel ve anlamlı bir günün gecesinde bize böyle heyecanlı ve coşkulu şekilde eşlik eden bütün vatandaşları kutluyorum. Buradaki aydınlatma direklerini sökerek, Cumhuriyet Caddesi’ndeki gibi led lambalarımızı ve yeni aydınlatmalarımızı diktik. Asfatı yeniledik, kaldırımları boyadık, 100’den fazla süs kirazı koyduk. Her şeyin en iyisine lâyık Şile için birbirinden önemli çalışmalar yürütüyoruz. Şile’ye yakışır başka bir prestij caddesini daha bugün hizmete sunuyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun!” dedi.

Şile’nin Yıldızı Giriş Kavşağında Parlayacak!
İstanbul’un en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Şile’nin en çok tercih edilen giriş noktalarından biri olan Ahmetli kavşağından başlayan prestij yolu ile Şile misafirlerini turizm ilçesine ve doğasına yakışan şekilde karşılayacak.

Rakamlarla Ahmetli Kavşağı ve Üsküdar Caddesi Aydınlatma ve Peyzaj Projesi…
Şile Belediyesi’nin öz kaynakları ile hazırlayarak tamamladığı proje kapsamında; yol askı boyunca tüm ağaçlar koruma altına alınarak; 30 adedi yılda 3 kez, 100 adedi de 1 kez olmak üzere pembe renkli çiçek açan toplam 130 adet süs kiraz ağacı dikilip, vatandaşların yoğun kullanım alanları belirlenerek, bu alanlara oturma gruplu 10 adet kent mobilyası ünitesi yerleştirildi. Şile’nin girişinde Ahmetli Kavşağından başlayarak Kumbaba Caddesi’ne kadar olan aks üzerindeki alan toplamda 975 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğinde…

Şile Bezi motiflerinin yer aldığı toplam 50 adet özel aydınlatma armatürlerinin kullanıldığı cadde üzerine asfaltlama ve işaretleme çalışması da gerçekleşti. Palmiye ve kiraz ağaçlarının yer aldığı peyzaj düzenleme çalışmalarında lavanta ,alev çalısı ve podima taşlarıyla, Şile Bezi ile özdeşleşmiş büyük yıldız motifi işlendi. Kaldırımlarda sürdürülen bakım-onarım ve yenileme çalışmaları da gerçekleştirildi.  Şile Belediyesi tarafından üretilen kent mobilyaları, yine projeye özel hazırlanmış giriş taglarıyla bütünlenen proje ilçemize hayırlı olsun.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.