ŞİLE BELEDİYESİ MAHALLE MAHALLE YAZ ÇALIŞMALARINA START VERDİ

13 Temmuz 2021 Salı

Şile Belediyesi tarafından planlanan yaz çalışmalarının ilk durağı Yazımanayır Mahallesinde yüzler gülüyor.

Çevre, temizlik ve yol bakım onarım çalışmalarının yanı sıra Şile Spor Akademisi Mobil Spor Grubunun da hazır bulunduğu program ile Yazımanayır Mahallesinde şenlik ve hizmet havası esti.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Başkan Yardımcıları ile belediye amirlerinin katıldığı program, Yazımanayır Mahallesi sakinleri ile yapılan kahvaltı ile başladı.

YAZIMANAYIR MAHALLESİ PIRIL PIRIL OLDU

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yazımanayır sokaklarında ot biçme, cami temizliği, konteyner yıkama, bitki dikimi, mıntıka temizliği, sokak süpürme ve yıkama ile peyzaj çalışmalarıyla detaylı bir çalışma gerçekleştirdi.

BAKIM ONARIM VE YOL ÇALIŞMLARI İLE YAZIMANAYIR MAHALLESİNDE EKSİK KALMADI

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler diğer ekiplerle eş zamanlı mahallede yol asfaltlaması, bordür, bakım ve onarım çalışmalarıyla Yazımanayır Mahallesi’nin tüm eksiklerini tamamladı.

ÇOCUKLARIN KAHKAHALARI YAZIMANAYIR MAHALLESİNDE YANKILANDI

Şile Belediyesi Spor Akademisine bağlı Mobil Spor Grubunun da hazır bulunduğu programda, çocuklar profesyonel spor eğitmenleri ile birlikte bir dizi spor faaliyetinde bulundu. Kültür ve Sosyal İşler  Müdürlüğü’ ne bağlı personellerin boyama etkinliği düzenlediği Yazımanayır programında küresel salgın süresince evde kalan çocukların sosyalleşmesine katkı sağlandı.

ŞİLE BELEDİYESİ SİNEK İLAÇLAMASI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Mobil Sağlık ekibi, Sosyal Hizmetler Birimi personelleri ve Zabıta ekiplerinin katıldığı programda Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler artan sivrisinek ve karasinek şikayetlerine yönelik mahallede sokak sokak sinek ilaçlaması yaptı.

ŞİLE 62 MAHALLESİ İLE ÇOK GÜZEL

Yaz sezonu boyunca mahalle mahalle bu programlarının devam edeceğini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ‘’Şile 62 mahallesi ile çok güzel ve güzide bir ilçe. İlçemizi çok seviyoruz. Bizim belediye olarak temel prensibimiz her mahalleye eşit hizmet sağlamaktadır. Bu çalışmalarımız ise bunun en güzel kanıtıdır. Şile için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.