ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Kart Sahipleriyle Buluşmaya Başladı!

Şile Kart Sahipleriyle Buluşmaya Başladı!

30 Haziran 2021 Çarşamba

İlçemizde nitelikli turizmin temellerini atan projeleri hayata geçirirken, hemşehrilerimiz ile işletmelerimiz ve esnafımız arasına bir köprü vazifesi görecek olan Şile Kart projemizde basımı tamamlanan kartlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Başvuru tarihine göre Şile karta hak kazanan hemşehrilerimizin telefonlarına gelen teslim kodu ile kimliklerinin yanlarında bulunması gerekiyor. Cep telefonlarına teslim kodu gelen hemşehrilerimiz Şile Meydanında bulunan Şile Kart ofisimizden 10:00 -  17:00 saatleri arasında kartlarını teslim alabilirler.

ŞİLE KART HİZMET NOKTASI HAZIR…
Şile Belediyesi tarafından hazırlanan Şile Kart Hizmet Noktası modern ve ferah konseptiyle Şile Kart üyelerimize hizmet vermeye başladı. Şile Meydanında yer alan Şile Kart Hizmet Noktası üzerinden, hemşehrilerimiz başvuru işlemlerini yapabilir ve fiziki kartlarını teslim alabilirler. 

Sizler de Şile’de ikamet ediyor ve hala Şile Kart’a başvurmadıysanız www.silekart.com adresi üzerinden online başvuru ile Şile Kart üyesi olabilirsiniz. Şile’de ikamet eden, 14 yaş üstü, T.C. vatandaşı olan tüm hemşerilerimiz Şile Kart’a başvuru sağlayabilir.

ŞİLE KART HİZMET NOKTASI HAZIR…
Şile Belediyesi tarafından hazırlanan Şile Kart Hizmet Noktası modern ve ferah konseptiyle Şile Kart üyelerimize hizmet vermeye başladı. Şile Meydanında yer alan Şile Kart Hizmet Noktası üzerinden, hemşehrilerimiz başvuru işlemlerini yapabilir ve fiziki kartlarını teslim alabilirler. 

ŞİLE KART ÇOK YAKINDA “KARTIM CEBİMDE” UYGULAMASI İLE TÜM MOBİL PLATFORMLARDA…
Kart kullanımının kolaylaştırılması için yine Şile Belediyesi tarafından özel olarak projelendirilen mobil uygulama ile kart kullanıcıları akıllı telefonlarından da indirim avantajlarından yararlanabilecekler. 

Hazırlanan mobil uygulama Temmuz ayı içerisinde IOS-Android ve Huawei ekosistemlerinden indirilebilecek.

ŞİLE KART  NEDİR?
Bir Şile Belediyesi projesi olan Şile Kart, Şile'nin ve Şile Belediyesi'nin tüm ayrıcalıklarını ortaya koyan bir yerel aidiyet çalışmasıdır. Şile Belediyesi'ne ait tüm sosyal tesislerde ve otopark kullanımlarında ciddi avantajlar sağlayacak olan Şile Kart, ayrıca Şile'nin önde gelen işletmelerinde de kullanıcılarına sürpriz avantajlar sağlayacak şekilde planlandı.

İlçe turizminin ve sosyo-kültürel yaşantısının ortak bir parçası olması hedeflenen Şile Kart, aynı zamanda küresel salgın sürecinde ekonomik olarak sıkıntı yaşayan işletmeleri de bünyesine katarak ilçe ekonomisine hareketlilik getirecek.

Sisteme üye olan işletmelerde yer alacak “Şile Kart Üye İşyeri” etiketi gördüğünüz her noktada kartın sağladığı avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Yapılan Düzenleme İle Belediyeye Ait İşletmelerde Uygulanacak İndirim Avantajları ise şöyle;

  • Şile Belediyesi A-LA Şile Kadınlar Plajı giriş ücretlerinde %60 indirim,
  • Şile Belediyesi Mercanköşk A.Ş.’ye ait tüm otopark işletmelerinde % 50 indirim,
  • Şile Belediyesi  A-LA Şile Kadınlar Plajı restoran ve kafe kullanımlarında % 15 indirim,
  • Şile Belediyesi Mercanköşk A.Ş’ye ait tüm sosyal tesislerde %15 indirim,
  • Şile Belediyesi Şile Bezi El Sanatları Merkezinde % 10 indirim uygulanacak…
  • Ayrıca kart sahipleri ilçenin önde gelen kafe, restoran, plaj ve konaklama tesislerinde de avantajlı indirimlere sahip olacaklar. Özel işletmelerde uygulanacak avantajlı kullanım oranları 5 Temmuz itibariyle Şile Belediyesi’nin kurumsal web sitesi  ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanıyor olacak… 

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.