İlhan OCAKLI

Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şileli Kadınlarımızın İstihdamı İçin İmzamızı Attık

5 Temmuz 2021 Pazartesi

Şile Bezi Kırsal Kadın Kooperatifi projemiz kapsamında başlayacak dokumacılık eğitimleri öncesi İŞKUR ile personel  protokolümüzü imzaladık.

Şile Bezi kırsal kadın kooperatifi projesi kapsamında istihdam edilecek olan 71 personelin protokolü İskur Sancaktepe Hizmet Merkezi  yetkililerinin  katılımıyla imzalandı. Şile Belediye Başkanı Sayın İlhan Ocaklı ‘’Projemiz ve Şile Bezi kreasyonu ile toplamda 100 Şile’li kadınımızın  istihdamı sağlanmış olup, kurulan atölyelerde dokunan bez ve yeni nesil Şile Bezi kreasyonlarıyla dünyaya marka değerimizi tanıtmayı hedefliyoruz. İlçemize ve kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

KADİM DEĞERİMİZ KADINLARIMIZ İLE YAŞAYACAK

Sanayi  ve Teknoloji  Bakanlığı  SOGEP  projesi kapsamında İSTKA koordinasyonluğunda  başladığımız Şile Bezi Kırsal Kadın Kooperatifi projemiz ile Şile’li kadınlarımız  dokuma üzerine ünlü sanatçı Fırat Neziroğlun’dan eğitim alıp, hem atölyelerimizde Şile Bezi dokuyarak bu kadim değerimizi yaşatacak, hem de evlerinin ekonomisine gelir sağlayacaklar.