Şile'nin Cadde ve Sokakları Asfaltlanıyor

20 Ağustos 2021 Cuma

Şile Belediyesi yaz sezonu boyunca sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şile Belediyesi, ‘Adım adım, karış karış hizmet’ sloganıyla yaz sezonu boyunca asfalt çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Şile Belediyesi, Haziran, Temmuz ve Ağustos ayının ilk çeyreğine kadar yaklaşık 3.000 tonluk asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

Şile Belediyesi, yoğun asfaltlama çalışmalarına Eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Böylelikle Şile ve Ağva merkez caddelerinin de dahil olduğu geniş çaplı bir çalışmayla, Şile yollarının onarım ve bakım hizmeti tamamlanarak Şile halkının ihtiyacı karşılanacak.

Özellikle son zamanlarda oluşan sellerden sonra zarar gören yollarda ve bölgelerde, yağmur suyu hattı çalışmalarından zarar gören cadde ve sokaklarda da asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor…

Şile Belediyesi’nin Öz Kaynaklarıyla 17 Ağustos-10 Eylül Arası 15.000 Ton Asfalt!

Asfalt serim çalışmalarını yakından takip eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, yapılan asfaltlama çalışmalarının belediyenin öz kaynakları ile temin edildiğini belirtti. Ayrıca, “Asfalt serim çalışmalarımız ile yollarımızın daha güvenli ve konforlu hale gelebilmesi için gayret sarf ediyoruz. Eylül ayının sonuna kadar ilçemiz için sorun teşkil eden yol yapım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirmiş olacağız. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan asfalt programı dahilinde belirlenen cadde ve sokaklarda 17 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında 15.000 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek.