ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor.

Şile Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor.

28 Mayıs 2021 Cuma

Cazibe Noktalarında İyileştirme Çalışmaları Son Hız Sürüyor

Şile Belediyesi, tüm müdürlükleri ile başlamasına sayılı günler kalan yaz sezonu öncesi hummalı hazırlık çalışmaları başlattı.

Şile Yaz Mevsimine Hazır Duruma Getiriliyor
Şile Belediyesi, yaklaşan yaz sezonu öncesinde ilçe sınırlarında temizlik, genel bakım onarım, peyzaj düzenleme ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirerek, Şile’yi olduğundan daha güzel bir hale getiriyor. 

Amaç Şile’nin Daha Güzel Bir Görünüme Kavuşması
İlçe genelinde bahar bakımı ve yaza hazırlık çalışmalarına devam eden belediye ekiplerimiz, parklar, refüj ve kaldırımlarda uzayan yabani otları biçerek Şile’yi daha güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Yeşil Alanlardaki Çalışmalar Şile’yi Daha Da Güzelleştiriyor 
Şile Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şile genelinde park, bahçe ve ortak kullanım alanlarında bulunan yeşil alanlarda temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz bir yandan motorlu ot biçme makineleri ile çalışırken, biçilen yabani otlar, ikinci bir ekip tarafından tırmık yardımıyla toplanarak, yangın tehlikesi oluşturabilecek boş alanlardaki otları da temizliyor.

Şile Yeni Sezonda Da Pırıl Pırıl Olacak
Şile Belediyesi ekipleri, güneşli, pırıl pırıl bir yaz yaz sezonuna hazırlık çalışmaları kapsamında, ilçenin farklı bölgelerinde faaliyetlerine ara vermeden sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Şile’de yer alan park ve yeşil alanların bakım, onarım, çim biçme ve peyzaj çalışmaları hızla devam ediyor. Şile Belediyesi ekipleri, aynı zamanda ağaç budama, muhtelif parklarda bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştiriyor.

Şile Sahillerinde 'Sosyal Mesafeli Tatil' Düzenlemesi
Şile Belediyesi, ilçe sahillerinde tatil yapmak isteyenler için koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanacak kurallar netleştirildi. Buna göre, plajlarda şezlong, yürüyüş yolları, soyunma kabinleri, tuvaletler ile sahile sıkı sosyal mesafe ve salgın kuralları getirildi. Şile Belediyesi ekipleri, salgın tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin koruması amacıyla özel alanlar oluşturarak, her bölme arasında da 2 metrelik mesafe bıraktı. Böylece vatandaşların kişisel şemsiye ve havlularıyla bu alanlardan yararlanması sağlandı. Ortak kullanım alanlarında maske takmanın zorunlu olacağı plajlarda, sosyal mesafenin korunması için giriş ve çıkış noktalarının buna göre düzenlendi ve yönlendirme levhaları konuldu. Şezlonglar kullanımdan sonra periyodik olarak dezenfekte edilecek.

Şile Bezi Motifli Armatürler Işıl Işıl Parlayan Şile Yeşilini Simgeliyor!
Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Haziran ayı başında Şile’de turizmde yoğun bir hareketlilik beklediklerini belirterek, yaza hazırlık faaliyetler hakkında bilgi verdi. 

Başkan Ocaklı: “Şile’yi Turizm Potansiyeline Yaraşır Bir Hale Getirdik!”
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte; Şile sakini hemşehrilerimizin ve Şile’de tatil yapacak olan tüm vatandaşlarımızın daha güzel bir sezon geçirebilmeleri adına Şile genelinde yaza hazırlık çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şile Belediyesi olarak ortaya koyduğumuz yoğun çalışmalar ile Şile’nin en popüler caddesi olan Üsküdar Caddesi, yenilenen aydınlatma armatürleri, Şile Bezi motifli ledleri, kent mobilyaları ve peyzajı ile ilçe merkezinin en güzel noktası haline getirildi. Ekiplerimiz tarafından tasarlanıp üretilen kent mobilyalarıyla, ilçemizin yeşilini simgeleyen peyzaj çalışmalarıyla, aydınlatma armatürleri ile ve ışıl ışıl parlayan Şile Bezi motifleriyle bu değerli caddeyi ilçemizin turizm potansiyeline yakışır bir hale getirdik. Bunlar dışında sivrisinekle mücadele kapsamında larvasit ilaçlamalarımız da aralıksız devam ediyor. Ayrıca yol ve parklarımızın bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından titizlikle sürdürülüyor. Sahillerimizi de plajlarımızdaki mesafe önlemleriyle düzenledik. Şile’de, Şile’yi taşıdığı turizm potansiyeline yaraşır yaza hazırlık çalışmalarımız devam edecektir. Tüm bu hazırlıkların bu yaz Şile’mizi ziyaret edecek misafirlerimize hoş bir sürpriz olacağını umuyorum.” şeklinde konuştu.


 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.