ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Özer’den İlçemize Ziyaret

Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Özer’den İlçemize Ziyaret

6 Şubat 2021 Cumartesi

MEB Bakan Yrd. Prof. Dr. Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı Şile’yi Ziyaret Etti

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer’i ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’yı Türkiye'nin savunma sanayine personel yetiştirecek ilk teknik lisesi olacak eğitim kampüsünün detaylarını görüşmek üzere ilçemizde misafir ettik.

Şile'ye gelen Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, metal şekillendirme sektöründe anahtar teslim üretim tesisleri kuran ve küresel pazarlar için temel metal şekillendirme makinelerini tasarlayan ve üreten REPKON'un Şile tesislerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.



Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şile’de inşa edilecek

Ziyaretleri sırasında Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen tarafından karşılanan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Repkon Şile Üretim Tesisine gelerek, REPKON A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Külekçi’den gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye’nin savunma sanayi alanında önemli değeri REPKON A.Ş.'yi ziyaret ederek Şile’de inşa edilecek olan Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi alan resmi heyet, Şile Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçerek Bakanlıkça onaylanan "Uygulama Oteli"ni yerinde inceledi ve gerçekleştirilecek çalışmaları değerlendirdi.

“Şile, Türkiye’nin Savunma Sanayinde Fark Yaratacak!” 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ziyarette halen İslâm Dünyası Yükseköğretim Kalite Güvence Ajansları Birliği(AQAAIW) Başkanlığını da yürüten Prof. Dr. Özer’e resmi bir sunum yaparak, Şile hakkında kapsamlı bilgiler vererek, Şile Belediyesi’nin çalışmalarına ve ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Savunma sanayimize büyük değer katan REPKON A.Ş.'ye yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden İlhan Ocaklı, "Repkon tarafından inşa edilecek ve 18 ay içinde tamamlanmasını planladığımız bu teknik lise ile Şile, ülkemizin savunma sanayinde fark yaratacak. Gençlerimizin ve ülkemizin geleceği için tüm paydaşlarımızla özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.