Vali Gül Şile'de Devam Eden Projeleri İnceledi

2 Eylül 2023 Cumartesi

İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe ziyaret programı çerçevesinde İstanbul’un parlayan yıldızı Şile’ye gerçekleştirdiği ziyarette önemli incelemelerde bulundu.

Şile'de Devam Eden Proje ve Yatırım Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Davut Gül, Şile ilçesinde, devam eden yatırım projeleri hakkında detaylı bilgi aldı.
Şile’de yapımı devam eden yatırımlar arasında bulunan Şile Borsa METAL Uygulama Oteli, Ahmetli 40 Derslikli Lise ve RAM, Şile Bezi Üretim Tesisi, Savunma Sanayi Meslek Lisesi, Ayazma Plajı Kıyı Düzenleme, Gençlik Merkezi ve Kütüphane, Tavanlı Millet Bahçesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı projelerini ziyaret etti.
Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ile Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın eşlik ettiği incelemeler esnasında teknik ekipler de hazır bulundu. Vali Davut Gül, incelemelerin ardından, Kaymakam Mehmet Nebi Kaya ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı'nın makamlarını ziyaret ederek Şile'deki çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Vali Davut Gül Başkanlığında Şile İlçesi Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti

Vali Gül, Şile ziyareti sırasında Şile ilçesi muhtarlar toplantısına katılarak mahalle muhtarlarıyla istişarede bulundu.  Şile Nikah Sarayı’nda gerçekleşen toplantıya, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu,  Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Kıdemli Albay Tayfun Paşaoğlu, kamu kurum amirleri, Şile Belediye başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve teknik personel de katıldı.

Gaziler ve Şile Esnafıyla Sohbet

Vali Davut Gül, Şile ziyaretine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şile Şubesi ziyareti ile devam etti. Şileli gaziler ile bir araya gelen Vali Gül, daha sonra esnafları dolaşarak, esnaf ve vatandaşların görüşlerini dinledi.