Final Sahnesi Ekin Uzunlar’ın

3 Eylül 2023 Pazar

Şile Belediyesi tarafından planlanarak Temmuz ayı itibariyle başlayan Şile’de Yaz Boyu Festival etkinlikleri Ağva’da Yaz Konserleri serisiyle sezona veda etti. Final gecesinde sahne alan Karadeniz müziğinin güçlü sesi Ekin Uzunlar unutulmaz performansıyla izleyenlere güzel bir akşam yaşattı.

Ağvalılar Ekin Uzunlar ile Unutulmaz Bir Buluşma Yaşadı

Şile Belediyesi,  Ağva sakinlerini ve ziyaretçilerini sevilen sanatçı Ekin Uzunlar ile buluşturdu. Tüm yaz boyunca Şile ve Ağva’da birbirinden güzel konserler ile dinleyicileri buluşturan Şile Belediyesi 1, 2 ve 3 Eylül’de düzenlenen konserler ile yaza muhteşem bir nokta koydu. Ekin Uzunlar Ağva’da etkileyici performansı ile dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen konserde, sevilen şarkıcı Ekin Uzunlar, Ağva için özel olarak seçilmiş şarkıları seslendirdi. Bu muhteşem konser etkinliği, coşku içinde dans eden ve keyifli dakikalar geçiren birçok katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Sürprizlerle Dolu Bir Yeni Sezon Sizi Bekliyor

Konserin ardından sahneye çıkan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: "İşte Ekin Uzunlar, işte Ağva! Yaz Etkinliklerimizin muhteşem final akşamında Karadeniz müziğinin değerli temsilcisi Ekin Uzunlar, unutulmaz performansıyla bizi büyüledi. Bu enerjiyi bizlere yaşatan izleyicilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki sezon, sürprizlerle dolu olarak yine sizlerle bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz."  şeklinde konuştu.

Ağva'da Sahneye Çıkmak Büyük Bir Onur

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, konserin sonunda sahneye çıkarak Ekin Uzunlar'a teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Şarkıcı Ekin Uzunlar ise Ağva'da sahneye çıkmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek Şile Belediye Başkanı Ocaklı'ya teşekkürlerini iletti