Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Şile Okul Ziyaretlerini Sürdürdü

11 Mart 2024 Pazartesi

Şile Belediyesi, ilçe genelinde eğitime yönelik desteğini sürdürüyor ve öğrencilerin başarılı bir gelecek sahibi olmaları için her türlü katkıyı sağlamaya devam ediyor. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında yeni haftanın ilk ders saatinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Sarıfakıoğulları ile birlikte Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir İlkokul, Ortaokul ve Anaokulu'nu ve Şehit Serkan Angay İlkokul ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

“Çocuklarımızın Eğitim ve Öğretim Hayatları Boyunca Şile Belediyesi Olarak Her Zaman Yanlarında Olacağız.”

Şile’de eğitim alan çocuklar ve gençlerle sık sık bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir İlkokul, Ortaokul ve Anaokulu’ndaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette çiçeklerle karşılanan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, öğrencilerle birlikte okulun bayrak törenine katıldıktan sonra sınıfları gezdi. Öğrencilere başarılar dileyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, boya kalemi setinden oluşan hediyeleri sınıfları tek tek gezerek öğrencilere bizzat kendisi armağan etti. Burada yaptığı konuşmada: “Pazartesi günü mesaimize her zaman olduğu gibi evlatlarımızla birlikte başladık. Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir İlkokul, Ortaokul ve Anaokulu öğrencilerimizin derslerine ortak olduk, boya setlerimizi ve kırtasiye malzemelerini hediye ettik. Çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatları boyunca Şile Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız.” dedi.

Şile Belediyesi Eğitime Destek Olmaya Her Zaman Devam Edecek

Şehit Serkan Angay İlkokul ve Ortaokulu’nda da müdür ve müdür yardımcıları ile görüşmeler gerçekleştirip, okulun faaliyetleri, öğrencilerin yetenekleri ve ilgi alanları ile ilgili bilgi alan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, bir sınıfta öğrencilerle birlikte derse katılarak bir süre sohbet etti ve öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Ocaklı ziyarete ilişkin: “Bugün ikinci durağımız olan Şehit Serkan Angay İlkokul ve Ortaokulu'nda öğrencilerimizle buluşarak, derslerine ve enerjilerine ortak olduk. Yarınlarımızı inşa edecek evlatlarımızdan aldığımız güç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi evlatlarımızın eğitim ve öğretim hayatları boyunca her zaman yanlarında olup destek vereceğiz.” diye konuştu. Okul ziyaretlerine devam edip fırsat buldukça öğretmen ve öğrencilerle bir araya geleceklerini ifade eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi olarak öğrencilerin iyi bir gelecek sahibi olmaları için ellerinden geleni her zaman yapacaklarını iletti.