Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı Kızılcaköy’de Mahalle Sakinleriyle Buluştu

5 Nisan 2024 Cuma

6 Nisan Cumartesi günü Kızılcaköy muhtarlığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ile CHP Şile İlçe Başkanı Aras Arslan'ın da katılım sağladığı iftar programı oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Kızılcaköy mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı 31 Mart yerel seçimleri sonrası vatandaşların tebriklerini de kabul etti.

Başkan Kabadayı: “Tüm Mahallelerimiz, Tüm Hemşehrilerimiz Bizim Gözbebeğimiz…”

Kızılcaköy’de mahalle sakinleriyle iftar sofrasında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Kabadayı: “Her bir mahallemiz, her bir hemşehrimiz bizim her zaman gözbebeğimiz…Sizlerle birlikte sevgi kültürüyle, istişare kültürüyle, bir arada olmanın mutluluğu ile güzel Şilemizde, güzel günler yaşayacağız.” dedi.