Şile Belediyesi’nden Kamu Çalışanları Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği

19 Mart 2024 Salı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; kamu çalışanları, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Ramazan ayının bereketi ve sevinci, şehit aileleri, gaziler, kamu kurum amirleri, muhtarlar ve kamu çalışanlarının eşlik ettiği iftar sofrasında paylaşıldı.

“Kamu İdarecilerimiz, Çalışanlarımız, Muhtarlarımız ve Gazilerimizle Gönül Soframızda Buluştuk.”

Geleneksel Şile Belediyesi organizasyonu iftarlarından biri olan programda konuşma yapan ve Ramazan ayının sağlık, huzur, bolluk ve bereket içerisinde yaşanması temennisini ileten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Nebi Kaya ile birlikte ilçemizdeki kamu kurumlarında görev yapan idarecilerimiz, çalışanlarımız, muhtarlarımız ve gazilerimizle gönül soframızda buluştuk, soframız bir, gönlümüz bir… Davetimize icabet edip iftar soframızı taçlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Allah oruçlarınızı kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

“Şile Belediyesi olarak Bizler, Her Zaman ve Her Koşulda Yanınızda Olacağız.”

Şile Belediyesi ev sahipliğinde Şile Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen programa; Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Mehmet Sutaşır, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Cumhuriyet Başsavcısı Hazel Kılıçaslan, kamu kurum amir ve çalışanları, muhtarlar ve davetliler katıldılar. Şile’deki tüm kamu çalışanları, şehit aileleri ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu söyleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi olarak tüm kamu kurum kuruluşu çalışanları, şehit aileleri ve gaziler ile birlikte vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve mutluluğu için çalışmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bizler, her zaman ve her koşulda bu güzel ilçeye ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.