ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile’deki Karadenizliler ‘Gönül Sofrası’nda Buluştu

Şile’deki Karadenizliler ‘Gönül Sofrası’nda Buluştu

23 Mart 2024 Cumartesi


Şile Karadenizliler Derneği tarafından Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar programında Şile’de yaşayan Karadenizliler bir araya geldi.  Düzenlenen iftar programına; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Oktay Saral, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Şile Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri ve Karadenizli vatandaşlar katıldı. 

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral Şile’de İftar Programına Katıldı

Tasavvuf dinletisi ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.  Okunan akşam ezanı ve dualarla açılan orucun ardından Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral geceye dair konuşmalar yaptı. 

Şile’yi ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’yı yakından takip ve takdir ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Oktay Saral:  “Karadenizli hemşerilerimizle bir arada olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyorum. Şile’yi bugüne kadar hep çok sevdik, ancak şimdi daha çok seviyorum. Çünkü Şile’de yaşanan değişimleri Ankara’dan takip ediyoruz. Belediye Başkanımız, değerli kardeşim İlhan Ocaklı Ankara’ya her geldiğinde kapımızı çalıyor ve yapılanları anlatıyor. Ancak yerinde görünce gerçekten Şile, Başkanımızın belirttiği gibi İstanbul’un parlayan yıldızı olmayı geçmiş. İnşallah yeni dönemde İlhan Ocaklı Başkanımızla Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerleyecek.” ifadelerini kullandı.

 Başkan Ocaklı: “Karadenizli Hemşehrilerimin Başımızın Üstünde Yeri Var.”

Şile ilçesinin de Karadeniz’in güzide ilçelerinden biri olduğunu belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “5 yıl önce aynı yer ve mekânda bir araya geldik. Çok şükür 5 yıl sonra aynı amaçla, birlik ve beraberlik içinde ilçemizde yaşayan Karadenizli hemşehrilerimizle ramazan ayının manevi iklimini yine birlikte yaşıyoruz. Heyecanımız büyük, coşkumuz fazla… Durmadan, yorulmadan hizmet aşkıyla 5 yıl önce çıktığımız bu kutlu yola, aynı şekilde kaldığımız yerden devam etmek üzere sizlerin huzurundayız. Şile’de yaşayan tüm Karadeniz bölgemizin değerli insanlarının yanımızda olduğunu bilmek heyecanımıza heyecan katıyor. Hepiniz hoşgeldiniz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. ” ifadelerini kullandı.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.