“El Ele Mahalle Buluşmaları” Ubeyli ve Göksu’da Devam Etti

16 Ekim 2024 Çarşamba

El Ele Mahalle Buluşmaları Ubeyli ve Göksu İle Devam Etti

Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın “Şile’nin Geleceği İçin El Ele” sloganı ile başlattığı mahalle buluşmaları devam ediyor. Önceki akşam Ubeyli ve Göksu Mahallelerini kapsayan buluşmada vatandaşların çözüm taleplerini dinleyen Başkan Özgür Kabadayı, belediye başkan yardımcıları ve idari müdürler ile birlikte soruları da yanıtladı.

Başkan Kabadayı Çözümler İçin Mahallelileri Tek Tek Dinledi

Göreve geldiği günden bu yana Şile halkının sorun ve taleplerini çözmek için yeni çözüm yöntemlerini birer birer hayata geçiren Başkan Özgür Kabadayı, ‘El Ele Mahalle Buluşmaları’nda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ubeyli ve Göksu Mahallelerinde dün gerçekleştirilen El Ele Mahalle Buluşmalarında mahallelileri tek tek dinleyen Başkan Kabadayı, sorunların çözülmesi için belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlar ile yönlendirmelerde bulundu.

“Köylerimizdeki Ciddi Ulaşım Sıkıntısını İETT İşbirliği İle Çözüme Kavuşturuyoruz.”

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın katılımıyla Göksu Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada vatandaşlara kulak vererek, önerileri tek tek dinleyen Başkan Kabadayı, “Şile’ye ve siz kıymetli Şileliler’e hizmet için elimizden gelen her ne varsa, sizlerle beraber ve yine sizlerin talepleri doğrultusunda hizmet etmeye çalışacağız. Köylerimizde bir defa ciddi bir ulaşım sıkıntısı var. Biz İETT Genel Müdürlüğü’nden ring sefer için iki tane otobüs istedik. Bir ay içerisinde Şile halkımızın hizmetinde olacak. Ulaşım ile ilgili bir müjdemiz daha var; atık Arnavutköy’deki gibi halihazırda hizmet veren bütün minibüsler, AKBİL usulü kullanılarak Şile’nin bütün köylerine girecek. İBB Meclisimize bu vesile ile buradan teşekkür ediyorum. Önümüzdeki aylarda hem ulaşımı düzeltmiş olacağız hem de İETT ulaşımı ağını köylerimizde güçlendirmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

“Halkımız Şile Devlet Hastanesi’nde Açmış Olduğumuz Kantinden Faydalanabilecek.”

Ubeyli Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda da halka seslenen Başkan Özgür Kabadayı, katılım sağlayanlara kendi topraklarına sahip çıktıkları için teşekkür ederek, “Şile Devlet Hastanesi’nde yıllardır ne bir büfe ne de bir kantin, yiyecek içecek temini için hiçbir şey yoktu. Bu bizim seçim vaadimizdi. Kantini temin ederek, yerine koyduk. Şu an etrafında peyzaj çalışmaları yapılıyor. Pek yakın bir zaman içerisinde de Şile Devlet Hastanesi’nin ön tarafında, Acil Servis girişinin yanında tüm Şile halkı artık Şile Belediyesi’nin açmış olduğu kantinden faydalanabilecek. Şimdiden hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Orası bir hastane ancak ziyaretçilerine sunacak ne çorbası ne çayı bulunuyordu. Bu zaten insani anlamda mecburi bir durumdu.” diye konuştu.