ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

“Şile’nin Geleceği için El Ele” Mahalle Buluşmaları Başladı

“Şile’nin Geleceği için El Ele” Mahalle Buluşmaları Başladı

12 Temmuz 2024 Cuma


Şile Belediyesi, ilçenin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte şekillendirmek amacıyla ‘Mahalle Buluşmaları’ başlattı. İlk buluşmalar, 11 Temmuz Perşembe günü Osmanköy ve Sortullu Mahallelerinde gerçekleştirildi. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde, vatandaşların önerileri dinlenerek Şile Belediyesi’nin planladığı çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Mahalle Buluşmaları Tüm Şile’de Gerçekleştirilecek

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, mahalle buluşmalarında vatandaşların sorunlarını çözme sözü verdi. Başkan Kabadayı, Şile’de başlayan bu buluşmaları hızla tüm mahallelere yayacaklarını belirterek, belediyenin hizmet programlarıyla her mahallede varlığını hissettireceklerini, kendilerine olan güveni boşa çıkartmayacaklarını ve Şile’nin insanı olarak Şile’de hangi köyün neye ihtiyacı olduğunu bildiklerini söyledi.

“Sloganımız: Şile’nin Geleceği için El Ele”

“Şile’nin Geleceği İçin El Ele” sloganı ile gerçekleştirilen toplantılarda, Başkan Kabadayı ve Şile Belediyesi yetkilileri vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinledi. Başkan Kabadayı, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile birlikte yerinde tespit ettik ve her bir talebi tek tek not ettik. Bu mahalle buluşmalarını hızla tüm Şile’de gerçekleştireceğiz ve hizmet programlarımızla her mahallede Şile Belediyesi’nin varlığını halkımıza hissettireceğiz. Sloganımız: Şile’nin geleceği için el ele!” ifadelerine yer verdi.

“Şile Halkının Bize Olan Güvenini Boşa Çıkartmayacağız.”

Şile halkının kendilerine olan güveni boşa çıkartmayacaklarını ve Şile’nin insanları olarak, Şile’de hangi köyün neye ihtiyacı olduğunu çok iyi bildiklerini aktaran Başkan Kabadayı: “Biz Şile Belediyesi olarak başlattığımız bu  ‘Mahalle Buluşmaları’ ile Şile halkının ekstra taleplerini bizzat vatandaşın ayağına giderek yerinde alıp Şile’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, ilçe sakinleriyle iç içe şekillendirmek istiyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.