ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Şile’de Kutlandı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Şile’de Kutlandı

4 Ekim 2024 Cuma

Rehabilitasyon Merkezinde Hayvanlara Karşı Sorumluluklarımız Hatırlatıldı
Şile Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği programa, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı başta olmak üzere, belediye yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Etkinlik çerçevesinde öğrencilere Hayvanları Koruma Günü’nün neden kutlandığı, tarihi ve kutlamalarda neler yapıldığından söz edildi. Hayvanları beslerken, sahiplenmeden önce ve sahiplendikten sonra nelere dikkat edilmesi gerektiği, kedilerin ve köpeklerin özellikleri, hayvanlara karşı sorumluluklarımız ve sokakta yaşayan hayvanlara nasıl yaklaşılması gerektiği anlatıldı. Rehabilitasyon merkezinde ayrıca hayvanların barınma alanlarını ziyaret ederek, veteriner hekimler ve görevlilerden sokak hayvanlarının korunması ve bakımı konusunda detaylı bilgi aldı. Şile Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilere, sokak hayvanlarının beslenmesi için mama ve su kapları da hediye edildi.

“Şile’de Yaşayan Bütün Canlıların Her Zaman Koruyucusu Olacağız.”
Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, Çavuş Mahallesi'nde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Kabadayı, sahipsiz hayvanları korumanın sadece onları sevip okşamakla sınırlı olmadığını, bu canlıların hayatına gerçek anlamda dokunabilmek için herkesin bir adım atabileceğini vurguladı. Başkan Kabadayı, "Bu memleketin insanları olarak, burada yaşayan bireyler ve gençler olarak, sadece bugün değil her zaman, halkımıza, çocuklarımıza ve Şile’de yaşayan her canlıya eşit mesafede kalarak ve tümünü koruyarak faaliyetlerimize devam edeceğiz." diyerek vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Hayvanların korunması ve refahı için toplumun her kesiminden bireyin sorumluluk alması gerektiğine dikkat çekilen etkinlik, farkındalık oluşturmayı hedefleyen çeşitli aktivitelerle sona erdi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.