Adım Adım Yerinde Hizmet Çalışmalarında 29. Durak Karabeyli

27 Aralık 2022 Salı

Şile Belediyesi’nin kapsayıcı ve sürdürülebilir belediyecilik anlayışı ile ilçe genelinde gerçekleştirdiği çevre temizlik, bakım-onarım, dezenfeksiyon ve sağlık taraması gibi hizmetleri kapsayan “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 29. noktası Karabeyli Mahallesi oldu.

Sahada Eksik Her Ne Varsa Yerinde Çözüyoruz
Karabeyli Mahallesi’ndeki çalışmalar öncesi gelenekselleşen kahvaltı programında vatandaşlar ile bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalleli ile sohbet ederek, talep, öneri ve görüşleri yerinde dinledi.

Şile’de her mahalleye kesintisiz hizmet sağlanmaya devam edileceğini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Adım Adım, Yerinde Hizmet” çalışmalarımızın 29.’cusunu Karabeyli Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Karabeyli Mahalle muhtarımıza ve mahalle halkına yaptıkları güzel ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Sohbetleri yüreklerimizi ısıttı, sağ olsunlar var olsunlar. Her mahallemizde olduğu gibi Şile Belediyemizde görev yapan bütün çalışma arkadaşlarımızla, başkan danışmanlarımız, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ile kapı kapı gezmeye devam edeceğiz. Bugün buradaki yaşlılarımızı, büyüklerimizi ziyaret edecek, ellerini öperek, hayır dualarını alacağız. Yaşlılarımızın sağlıktan, temizliğe tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bu projemiz kapsamında ilçemiz genelinde sahada eksik olan ne varsa yerinde görerek, tespit ediyoruz. Anında müdahale etmeye çalışıyoruz. Orta ve uzun vadede yapılacak olan bütün çalışmalarımızı planlayarak, ekiplerimizle hizmetleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Tüm bu çalışmaları inşallah henüz gidemediğimiz diğer mahallelerimizde de en hızlı şekilde nihayete erdireceğiz” dedi.

Şile Mahallelerinin A’dan Z’ye Tüm İhtiyaçları İçin “Adım Adım Yerinde Hizmet”
Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin hazır bulunduğu ve Şile’deki her bir mahallenin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları için gerçekleştirilen çalışmalarda; ot biçme, peyzaj çalışmaları, üst yapı bakım ve onarım çalışmaları, cami temizliği, genel sağlık taraması, yol bakım ve onarım çalışmaları ve kaldırım ve kilit taş onarım çalışmaları gibi önemli hizmet çalışmaları gerçekleştiriliyor. Mahallelerin tüm ihtiyaçları için Şile Belediyesi “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarına hız kesmeden sürdürmeye devam edecek.