Başkan Kabadayı Kurna ve Karakiraz Mahalle Halkı ile Buluştu

22 Ağustos 2024 Perşembe

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen ve Şile halkıyla doğrudan iletişim kurulan “Mahalle Buluşmaları” tüm hızıyla devam ediyor. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ve belediye yönetim ekibinin katılımıyla gerçekleştirilen buluşmaların son iki durağı Kurna ve Karakiraz mahalleleri oldu.

Mahalle Buluşmaları Kurna ve Karakiraz'da

22 Ağustos Perşembe günü Şile’nin Kurna ve Karakiraz mahallelerinde gerçekleştirilen buluşmalarda, mahalle sakinlerinin ihtiyaçları, talep ve önerileri yerinde dinlendi. Şile Belediyesi'nin halkın görüşlerine doğrudan ulaşmayı hedeflediği bu toplantılarda, mahallelerdeki öncelikli sorunlar tespit edilerek çözümler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

“Gösterilen Misafirperverliğe ve İlgiye Yürekten Teşekkür Ediyorum.”

Şile halkının Şile ile ilgili karar alma süreçlerine faal olarak katılmasını teşvik eden ve demokratik katılımın artmasını amaçlayan toplantılarda halka seslenen Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, mahalle ziyaretlerinde Şile halkının gerçek ihtiyaçlarını, sorunlarını ve beklentilerini ilk elden öğrenme fırsatı bulduklarının altını çizerek: "Kurna ve Karakiraz Mahalle Muhtarlarımız Sayın Salih Akar ve Fahrettin Yıldız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz “Mahalle Buluşmaları” programı kapsamında kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik. Değerli hemşerilerime gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sofular Mahallesi'nde de Gençlik Buluşması Düzenlendi

Başkanı Özgür Kabadayı, günün devamında da bu kez Sofular Mahallesi gençleri ile köy kahvesinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Dijital iletişim çağı gerekliliklerinden modern sporlara kadar uzanan geniş bir konu yelpazesinde gerçekleşen buluşmada, mahalle gençleri Başkan Kabadayı’ya ziyareti için teşekkür ettiler.