ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Başkan Ocaklı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Ocaklı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Mart 2021 Cuma

“Bizim bir sevdamız var, adı Şile!”
 
Şile Belediyesi Çamlık Mercanköşk Sosyal Tesisi’nde  19 Mart 2021 Cuma günü Muhtarlar bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
 
Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, Şile Muhtarlar Derneği Başkanı Necdet Keskin’in de katılımıyla, mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi.
 
Muhtarlardan Büyük Övgü
 
İlçe genelinde görev yapan muhtarların katılımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, iki yılda hayata geçirilen hizmet, proje ve gelecek hedeflerini anlatırken, seçim zamanı vermiş olduğu sözlerin yerine getirilmesinden dolayı muhtarlardan büyük övgü aldı.
 
Projeleri Öz Kaynaklarıyla Tamamlayan Belediyecilik Anlayışı Gösterdik
 
Küresel pandemi dolayısıyla ekonomik zorlukların arttığına, yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili de kolay yol alınamadığına değinen Başkan İlhan Ocaklı:
“Bizim bir sevdamız var, adı Şile! Biz bu ilçeye gönül verdik, baş koyduk. Seçim zamanı her birinize ayrı ayrı söyledim: “Biz bu ilçeyi birlikte yöneteceğiz, şeffaf olacağız.” diye. Şimdi sizlere yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak istiyorum. Küresel salgın bizlerin fazlasıyla yoğun bir mesai yapmamıza sebep oldu. Dünyada yaşanan bir ekonomik kriz var ki çok şükür biz buna rağmen, azalan bir bütçe oluşturmadık, kasasında para biriken ve projeleri kendi öz kaynaklarıyla tamamlayan bir belediyecilik anlayışı gösterdik. Şile ve Ankara arasında mekik dokuyarak, Şile için ve ayrı ayrı her bir mahallemiz için hizmet üretmek için mesai harcadık. Biz bunu birlikte yaptık. Âllah devletimize zeval vermesin.’’ dedi.

Yoğun bir gündemle devam eden toplantıda soru-cevap ve karşılıklı istişareler doğrultusunda muhtarların ilettiği talepler alınarak ilgili birimlere aktarıldı.

Küresel salgın koşullarının biraz daha hafiflemesiyle beraber mahalle ziyaretlerine başlayacağını ifade eden Başkan Ocaklı; “Mahallelerimize gelerek sizlerle bir araya geleceğiz, ihtiyaçlarınızı tespit edeceğiz, mahallelerimize imza atacak çalışmaları hep birlikte planlayacağız. Yerinde hizmet anlayışıyla sizlerin taleplerini yerine getirmek için Şile Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz.”
 
Başkan Ocaklı Vatandaşları Makamında Misafir Etti !
 
Cuma namazının ardından esnaf ziyareti ve çat kapı ziyaretleriyle mesaisine devam eden Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, başkanlık makamında ziyaretine gelen hemşehrileri kabul etti. Hemşehrilerimizin dilek ve istekleri ile yakından ilgilenen Başkan Ocaklı, birim müdürlerini arayarak bizzat aktarılan konuların takipçisi olunması talimatını verdi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.