ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

18 Mart 2021 Perşembe

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Şile Kaymakamlığı’nca, Şile Belediye Meydanında gerçekleşen resmi tören ile anma ve kutlama etkinliği düzenlendi.  

Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz ve ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın katılımıyla, Şile Belediye Meydanında görkemli bir 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 106'ncı yıldönümü Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Şile Gençlik Orkestrası ve bandonun seslendirdiği marşlarla tören alanı renklendi.

Birlikteliğimiz Daim, Güçlü ve Huzurlu Yarınlar Milletimizin Olsun 

Belediye Başkanı Ocaklı, ‘Çanakkale Zaferi’ mesajında, “Şile Kaymakamlığı’mız tarafından düzenlenen, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü programına katıldık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatanı canları pahasına savunan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.Âl bayrağımızın gölgesinde uyandığımız her güne şükürler olsun. Birlikteliğimiz daim olsun, güçlü ve huzurlu yarınlar milletimizin olsun inşâllah. Tarihin altın sayfalarına yazılan bu benzeri görülmemiş zaferi asla unutmayacağız ve hiç unutturmayacağız.” ifadelerine yer verdi

Dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez!’ Dedirten Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyorum  

Başkan İlhan Ocaklı konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Ecdadın bizlere bıraktığı bu cennet vatanı; gelecek nesillere en güzel en ideal şekilde ulaştırmak için çalışırken, temelleri çok eskilere dayanan birlik ve beraberlik ruhumuzu da sarsılmaz şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Zira bizlere yaraşan budur. Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümünü kutluyor, kanlarıyla vatan toprağını sulayan ve tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez!’ dedirten aziz şehitlerimizi ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” 

Şühedanın Aziz Hatırasına!

Başkanı Ocaklı törenin ardından, resmi heyet ile birlikte Tunceli’de şehit olan Jandarma Komando Er Şehit Levent Birben’i mezarı başında dûalarla andı ve daha sonra Şile İMKB 50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için düzenlenen programa katıldı.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.