ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Cumhuriyet Tarihimizin Yaşayan Abideleri Gazilerimiz Şile’de Anıldı

Cumhuriyet Tarihimizin Yaşayan Abideleri Gazilerimiz Şile’de Anıldı

19 Eylül 2024 Perşembe


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından 1921 yılında verilen "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanının 103. yılı, Şile’de düzenlenen özel bir programla kutlandı. 19 Eylül Gaziler Günü anısına, Şile’deki gaziler, aileleri, ilçe protokolü, çocuklar ve gençlerin yoğun katılımıyla Üsküdar Caddesi'nde “Kahramanlarla Yürüyoruz” temalı bir yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşün ardından Şile Belediye Meydanı’nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla gaziler ve şehit yakınları onurlandırıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile bayrakların göndere çekilmesiyle sona erdi.

Gaziler Günü’nde Anlamlı Buluşma

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, yürüyüş sonrası Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Saffet Peksoy ve gazilerle Mercanköşk Çamlık Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Şile Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında, gaziler ve şehit aileleriyle bir arada bulunularak günün anlam ve önemi üzerine konuşmalar yapıldı. Başkan Kabadayı, bu buluşmada gazilere minnet dolu mesajlar iletti.

Başkan Kabadayı’dan Gaziler Günü Mesajı

Gaziler Günü'ne dair açıklamalarda bulunan Başkan Kabadayı, Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk Milletine kazandırdığı bağımsızlığın önemine vurgu yaptı. Gazilerin vatan için gösterdikleri fedakârlıkları anımsatan Kabadayı, Sakarya Meydan Muharebesi zaferinden sonra Atatürk’e verilen "Mareşal" rütbesi ve "Gazi" unvanının milletin minnettarlığının simgesi olduğunu ifade etti: “Bugün varlıklarıyla bizlere güç veren, aziz hatıralarını daima yaşatacağımız ve emanetlerine her koşulda sahip çıkacağımız kıymetli gazilerimizle bir aradaydık. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve tüm gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Şile Belediyesi olarak her zaman gazilerimizin yanındayız. Gazilerimiz, cesaret ve fedakârlıkla dolu Cumhuriyet tarihimizin, gelecek nesillere aktarılacak en değerli mirasıdır. Gaziler Günümüz kutlu olsun.” dedi.

Program, Başkan Kabadayı’nın Şile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Saffet Peksoy’a plaket takdim etmesi ile sona erdi.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.