Her Şey Daha Güzel Bir Şile İçin!

28 Eylül 2021 Salı

Şile Belediyesi’nin tüm müdürlükleri ile planlandığı yaz çalışmalarının yeni durağı olan Kervansaray Mahallesi’ndeki çalışmalar tamamlandı.

Şile Belediyesi Kervansaray Mahallemizde!

Şile Belediyesi olarak, 2021 yaz çalışmaları kapsamında Kervansaray Mahallesi’nde; ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları, ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım ve bitkilendirme çalışmaları, cami temizliği, asfalt yama ve kilit taş onarımı, genel bakım onarım, sağlık taraması ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hasta yatağı ve tekerlekli sandalye desteği sunulması çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Şile Belediye Başkanı Ocaklı: “Mahalle Mahalle Tüm Ekibimizle Hizmet Üretiyoruz.”

Şile Belediyesi 2021 yaz çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile Belediyesi olarak, biricik sevdamız Şile’miz için sokak sokak, mahalle mahalle planladığımız çalışmalarımızı gerçekleştirmek için bugün Kervansaray Mahallemizdeyiz! Şile Belediyesi olarak mahalle mahalle tüm ekibimizle hizmet üretiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet üretmeye var gücümüzle devam edeceğiz. Şile Belediyesi olarak, kaliteli ve konforlu hizmet olanaklarını vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Başkan Ocaklı: Hemşehrilerimizin Talep ve İsteklerini Yerine Getirmeye Devam Ediyoruz.

Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Belediye başkanı İlhan Ocaklı, “Bugün Kervansaray Mahallemizdeyiz. Mahalle mahalle yerinde bakım ve onarım yaparak, hemşehrilerimizin talep ve isteklerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Öz kaynaklarımızla hayata geçirdiğimiz, her mahalleye gidecek, her bir hemşehrilerimizin taleplerini ve isteklerini yerinde dinleyeceğiz. Bu çalışmalara emeği geçen başta Şile Belediyesi’nin tüm ekipleri olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum. Her şey daha güzel bir Şile için.” dedi.

Çalışmalarımız ilçemizdeki tüm mahallerimizde devam edecek.