Ordulular, Şile’de Birlik ve Beraberlik Gecesinde Buluştu

18 Ekim 2024 Cuma

Şile Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi, anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Ordulular Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeği, Şile’de yaşayan Ordulu vatandaşları bir araya getirdi. Etkinlikte Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, CHP İl Başkan Yardımcıları Cabbar Kement ve Pınar Güngören, CHP Şile İlçe Başkanı Aras Arslan, Belediye Meclis Üyeleri ve Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Durmuş Gümüş gibi önemli isimler de hazır bulundu. Siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Ordulu vatandaş da gecede bir araya geldi.

“Bu Güzel Akşamın Gerçekleşmesinde Emeği Geçen Herkese Teşekkürler."

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, gecede yaptığı konuşmada, Şile Ordulular Derneği’ne verdikleri desteği vurgulayarak, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Şile’deki Ordulu hemşerileriyle bu tür anlamlı buluşmaların önemine değinen Kabadayı, Orduluların desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti ve "Şile Ordulular Derneği gecesinde, CHP Ordu Milletvekilimiz Sayın Seyit Torun ve CHP Şile ilçe yöneticilerimizle birlikte, Ordulular Derneği Başkanı Sayın Zihni Toygan’ın ev sahipliğinde Ordulu hemşerilerimizle bir araya geldik. Bu güzel akşamın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Başkan Kabadayı, Şile'nin güzelliklerini hep birlikte paylaşmaya devam edeceklerini dile getirerek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

"Gücümüz, Dayanışmamızdan Geliyor"

Etkinliğin ev sahibi, Şile Ordulular Derneği Başkanı Zihni Toygan da konuşmasında, bu özel geceye katkı sunan herkese teşekkür etti. Dayanışma ve birlik mesajları veren Toygan, Orduluların her platformda bir arada olmasının gücünü vurgulayarak, destek veren herkese minnettar olduklarını ifade etti.