ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Sekizincisi Düzenlenen Şakayık Şenliği Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti

Sekizincisi Düzenlenen Şakayık Şenliği Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti

8 Mayıs 2022 Pazar

8. Şile Geleneksel Sarıkavak Şakayık Şenliği; 27. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref P. T. Durgut, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, Şile Turizm, Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Emre Budur ve  Şile Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Nabi Evren’in katılımları ile Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği iş birliğiyle Şile Hasanlı Sarıkavak Mahallesi'nde gerçekleşti.
 
Şile Belediyesi, Şile’nin Doğal Güzelliklerini Tanıtmayı ve Korumayı Sürdürüyor
Şile Belediyesi, İstanbul'a en yakın turizm ilçesi Şile’de, birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaparak, Şile’nin doğal güzelliklerini tanıtmayı ve korumayı sürdürüyor. Şile Belediyesi organizasyonu ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen 8. Şile Geleneksel Sarıkavak Şakayık Şenliği’nde, Ebru Atölyesi ve Şile Bezi Baskı Atölyesi yapılırken, Yöresel Halk Oyunları gibi etkinlikler de gerçekleştirildi.
 
Katılımcılara Özel Trekking Programı ve Yöresel Börek Tadım Yarışması
Şenlikte ayrıca, Şile’nin gözde yürüyüş parkurlarından biri olan Sarıkavak’ın eşsiz doğal atmosferinde şenlik katılımcılarına özel trekking (sportif yürüyüş) programı ve Şile’nin özgün, yöresel lezzetlerinin ön plana çıkarılması amacı ile Yöresel Börek Tadım Yarışması da düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere hediyeleri Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın seslendirdiği birbirinden neşeli melodiler eşliğinde takdim edildi.
 
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile, Festivallerle Bir Başka Güzel!”
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği işbirliği ile Sarıkavak Mahallesi'nde düzenlenen 8. Sarıkavak Şakayık Şenliği etkinlik alanındaki vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılandı. Şenlik atılımcıları ile sohbet eden Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, etkinlik alanında gözleme yapan kadınları da ziyaret ederek bir süre gözleme pişirdi. Burada yaptığı konuşmada bahar mevsiminin gelişi ile Şile’nin turistik çekiciliğinin artığını vurgulayan Başkan Ocaklı, “Baharın geldiği güzel ilçemiz Şile’de bugün 8. Şakayık Şenliği’mizde bir aradayız. Uzun bir aradan sonra böylesine yoğun bir katılımla Şileli komşularımız ile beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şile Belediyesi olarak ilçemizin doğal güzelliklerini tanıtmaya ve onları korumaya kararlılıkla devam edeceğiz. Şile, festivallerle bir başka güzel!” dedi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.