Şile Belediyesi 2023 Ocak Ayı Meclis Toplantısı İlk Oturumu Gerçekleşti

2 Ocak 2023 Pazartesi

Şile Belediye Meclisi Ocak ayı 1’inci olağan toplantısı, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında 2 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 14:30’da Şile Kültür Merkezi Nikâh Sarayında yapılan oturum ile tamamlandı.

2023 Yılının İlk Olağan Toplantısı Gerçekleşti
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında yeterli çoğunluk sağlanarak gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri olan,
1.    Meclis Çalışma Takvimi,
2.    Denetim Komisyonuna Üye Seçimi,
3.    Fazla Çalışma Ücreti,
4.    Sözleşmeli Personel Ücret Teklifi.,
5.    Alacalı Mahallesi Sokak İsmi Verilmesi,
6.    İmrenli Mahallesi Sokak İsmi Verilmesi,
7.    Kabakoz Mahallesi Sokak İsmi Verilmesi,
8.    İstanbul İli, Şile İlçesi, Hasanlı Mahallesi  2020 Ada 16 Parselin Bir Kısmı ile Bitişiğindeki Kadastral Boşluğa Ait 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği,
9.    07.02.2020 Tarih ve 2020/13 Sayılı Meclis Kararının Düzeltilmesi,
10.    Kaçak Yapılarla Mücadele ve Gerekli Tedbirlerin Alınması.,
11.    Dilek ve Temenniler.
...görüşülerek, mevcudun oy birliği ile ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şi·le'ye Değer Katacak Çalışmalarımıza Devam Edeceğimiz 2023 Yılının Huzur, Sağlık ve Mutluluk Getirmesini Temenni Ediyorum.”
Oturumdaki konuşmasında 2023 yılının herkese huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek ve Ocak ayı takvim günleri içindeki önemli gün ve haftaları anarak başlayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı sözlerine, Şile adına birlik ve beraberlik içinde olumlu adımlar atmaya devam edeceklerinin altın çizerek devam etti ve “Değerli arkadaşlar, 2023 yılı hepimize hayırlı olsun. Bu yılı hep beraber kazasız, belasız sağlık ve sıhhatle geçirmeyi diliyorum. Burada bulunan, bulunmayan bütün hemşehrilerimizin yeni yılını bir defa daha kutluyorum. Şile için bi·r çok projeyi hayata geçi·rdiğimiz ve temelleri·ni· attığımız 2022 yılında olduğu gi·bi· 2023'te de Şi·le'ye değer katmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gündem Maddeleri Oy Birliği İle İlgili Komisyonlara Havale Edildi
Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek, ilgili komisyonlara havale edildiği Şile Belediye Meclisi 2023 Ocak ayı birinci olağan toplantısı Belediye Meclisi’nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle sona erdi. Şile Belediye Meclisi Ocak ayı 2’inci olağan toplantısı, 6 Ocak 2023, Cuma günü saat 10:00’da yapılacak.