ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Belediyesi 2024 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantıları Tamamlandı

Şile Belediyesi 2024 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantıları Tamamlandı

6 Haziran 2024 Perşembe


Şile Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantıları; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince, yeterli çoğunluk sağlanarak 3 Haziran Pazartesi ve 6 Haziran Perşembe günü Şile Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi'nde yapılan oturumlar ile tamamlandı.

“Sayın Ekrem Başkanımızın Ziyaretinde Kendisi İle Halkın İçinden Çıkmama ve Halkın Sesi Olma Konularında Mutabık Kaldık.”

03/06/2024 tarihli Şile Belediye Meclisi Haziran ayı ilk olağan oturumundaki konuşmasına, yeni ayın herkese huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek başlayan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı; “30 Mayıs Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'yu Şile'de ağırladık. Kendisi ve ekibi ile beraber kapsamlı bir toplu açılış törenine katılmanın yanında Şile’nin ve Şile halkının etkin çözümler ile buluşturulması adına ortak bir masa toplantısı da gerçekleştirdik. Yüce Meclis oturumunda sizlere şu büyük müjdeyi şimdiden vereyim ki; Türkiye’nin manevi başkenti İstanbul’da iş başına geldiği 2019'dan 2024'e kadar yüzlerce proje gerçekleştiren; altyapıdan tarihe, yeşil alandan ulaşıma, eğitimden sosyal desteklere kadar pek çok alanda yenilik yapan İstanbul Büyükşehir ile ortaklaşa hizmetler Şile için de bundan böyle hiç eksilmeden, bilakis artan bir özveri ile devam edecek. Sayın Ekrem Başkan ile de ziyaretinde mutabık kaldığımız başlık şudur: Halkın içinde çıkmayalım. Sonuçta halkımız için siyaset yapıyoruz. Halk ile birlikte olalım, onların ne söylediğine, ne istediğine çok ama çok önem verelim, halkın sesi, sesimiz olsun istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Komisyon Görüşleri Meclisin Onayına Sunularak Oy Birliği ile Kabul Edildi

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı başkanlığında yeterli çoğunluk sağlanarak gerçekleşen 2. ve son toplantıda, 03.06.2024 tarihli ilk Meclis oturumunda görüşülen gündem maddeleri olan;
1)    Kadro Değişikliği.
2)    Ahmetli Mahallesi 652 Ada 4 Parsel sayılı taşınmazın yanından geçmekte olan imar yoluna sokak ismi verilmesi.
3)    Kumbaba Mahallesi 597 ada 1 parsel sayılı taşınmazın yanından geçmekte olan imar yoluna sokak ismi verilmesi.
4)    Değirmençayırı Mahallesi 1750 ada 10 - 41 - 18 - 67 - 44 - 121 parsel sayılı taşınmazların yanından geçmekte olan imar yollarına sokak ismi verilmesi.
5)    5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi (e) bendine göre yetki verilmesi.
6)    Dilek ve Temenniler. ...mevcudun oy çokluğu ile kabul edildi.

Şile Belediye Meclisi 2024 Haziran ayı 2. ve son olağan toplantısı Belediye Meclisi’nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle sona erdi. Bir sonraki ayın Belediye Meclis toplantısı 01/07/2024 saat 15:00’te gerçekleştirilecek
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.