Şile Belediyesi Asfalt ve Yol Bakım Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

14 Haziran 2024 Cuma

Şile Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) işbirliği ile başlattığı yol bakım ve asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkan Kabadayı: “Amacımız, Şile’de Asfaltsız Tek Cadde Tek Sokak Bırakmamak!”

Gerçekleştirilen çalışmaların, Şile halkının yaşam kalitesini yükseltmeyi ve daha güvenli, konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı amaçladığını aktaran Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, “Şile’de kapsamlı asfalt çalışmaları başlattık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) ile birlikte, ilçemizin yol sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Amacımız, Şile’de asfaltlanmamış tek bir cadde ya da sokak bırakmamak. Bu yoğun mesaiyi sürdüren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Yol bakım çalışmalarını sahada takip eden Başkan Kabadayı, bu çalışmalar ile birlikte Şile’nin daha sorunsuz ve daha konforlu bir ulaşım olanağına kavuşacağının altını çizdi.

Şile Belediyesi’nin, maksimum kamu yararını sağlamak ve vatandaşların ulaşım konforunu en üst düzeye çıkarmak için başlatmış olduğu asfalt serim çalışmalarında 2000 ton asfalt serimi gerçekleştirilmiştir. 25.000 ton asfaltın Şile sokak ve caddelerinde ihtiyaç duyulan noktalara serimi de planlanmakta.