Şile Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantıları Tamamlandı

5 Eylül 2024 Perşembe

Şile Belediye Meclisi’nin 2024 yılı Eylül ayı olağan toplantıları, 5 Eylül 2024 Perşembe günü Şile Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen oturumla sona erdi. 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi gereğince yapılan toplantıya, yeterli çoğunluk sağlanarak Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı başkanlık etti.

Gündem Maddeleri Oy Birliği ile Kabul Edildi

Toplantıların 2.’nci ve son oturumunda, 2 Eylül'deki ilk Meclis oturumunda gündeme gelen 10 madde, komisyon raporlarının okunmasının ardından Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Görüşülen maddeler arasında; İşveren Sendikası üyelik işlemleri, kadro değişikliği, Şile Spor Kulübü'ne nakdi yardım talebi ve İmrendere ile Kızılca mahallelerine yeni sokak isimlerinin verilmesi gibi konular yer aldı.

Başkan Kabadayı'dan Anlamlı Eylül Ayı Mesajları

Başkan Özgür Kabadayı, 2 Eylül'deki oturumda yaptığı konuşmada, Şile halkına huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir ay diledi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü saygıyla anan Kabadayı, ayrıca Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıldönümünü ve Zabıta Haftası'nı da kutlayarak, Şile Belediyesi’nde görev yapan zabıta personeline teşekkürlerini iletti. Başkan Kabadayı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazırlanan öğrencilere de başarılı bir eğitim sezonu diledi.

Toplantı, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.