Şile Belediyesi Temmuz Ayı İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

1 Temmuz 2024 Pazartesi

Şile Belediye Meclisi 2024 yılı Temmuz ayı 1. olağan toplantısı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı başkanlığında 01/07/2024 Pazartesi günü saat 15:00’de yapılan oturum ile gerçekleşti.

Meclis Toplantısı Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı Başkanlığında Gerçekleşti

1 Temmuz 2024, Pazartesi günü Şile Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi'nde yeterli çoğunluk sağlanarak 15.00’de başlayan toplantıda açılış ve yoklama ardından gündem maddeleri olan;
1)    Yaz Sezonu İnşaat Yasağının Güncellenmesi.
2)    Kayıp ve Buluntu Eşya Uygulama Yönetmeliğinin Güncellenmesi.
3)    1/1000 Ölçekli Ahmetli Meşrutiyet ve Ova Bölgesi UİP İtirazları.
4)    1/1000 Ölçekli Ahmetli Meşrutiyet ve Ova Bölgesi UİP’na Şile Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Tarafından Yapılan İtirazlar.
5)    1/1000 Ölçekli Çayırbaşı Mah. 2. Etap UİP İtirazları.
6)    UİP-34285496 PİN Numaralı Şuayipli Mahallesi UİP Değişikliği’ne Yapılan İtiraz.
7)    Şile İlçesi Merkez I. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu İtirazları.
8)    Şile İlçesi, Yaylalı Mah. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu.
9)    Kömürlük Mahallesi, 1848 ada 11 parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği.
10)    Akçakese Mah. Erişme Kontrollü Karayolu Lejantında Kalan Bir Kısım Alana Ait UİP Değişikliği….
…maddelerinin ilgili Müdürlüklere havalesine mevcudun oy birliği ile karar verildi

“1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramımız Kutlu Olsun!"

Oturumdaki konuşmasında Temmuz ayının herkese huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek başlayan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 98’inci  yıl dönümünü kutladı: “Ülkemizin ve tüm denizcilerimizin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyor, başta Bizlere bu bayramı armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehit ve gazilerimizi, denizciliğimize canı pahasına hizmet eden deniz emekçilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.” şeklinde konuştu.

Gündem Maddeleri Oy Birliği ile İlgili Komisyonlara Havale Edildi

Şile Belediye Meclisi 2024 Temmuz ayı 1. olağan toplantısı Belediye Meclisi’nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle sona erdi. Şile Belediye Meclisi Temmuz ayı 2. olağan toplantısı, 5 Temmuz Cuma, saat 10:00’da yapılacak.