ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile’de İlk Halk Meclisi Toplantısı Gerçekleşti

Şile’de İlk Halk Meclisi Toplantısı Gerçekleşti

24 Mayıs 2024 Cuma


Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın, Şile ilçesini ortak akılla yönetme amacı ile hayata geçirdiği ilk Şile Halk Meclisi, Şile Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşti.

Şile Halkının Tüm Soruları Cevaplandı

23 Mayıs Perşembe günü 13.30-17.00 arasında düzenlenen  ve "Halk Meclisi" oturumu şeklinde gerçekleşen buluşmada; Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, Şile Belediyesi başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve çözüm masası çalışanları yöneltilen talep, istek ve önerileri değerlendirdi. Şile halkının; 72 kilometrelik sahil bandı, bozulmamış orman ve köy dokusu ile İstanbul’a en yakın turizm destinasyonu Şile’ye dair Başkan  Özgür Kabadayı’ya ulaşım, eğitim, imar, parklar, oyun alanları gibi çok farklı konularda yönelttiği tüm sorular cevaplandı.

“Şile Halkına Çözümler Sunmak İçin Buradayız. Artık Şile'yi Hep Birlikte Yöneteceğiz.”

Şile halkının kolay ulaşımını sağlamak adına Şile Yeryüzü Pazarı'ndan 12.30-13.30 saatleri arasında ring seferleri de yapılan Şile Halk Meclisi toplantısı; Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Şile’nin ilk Halk Meclisi'nin gerçekleşmesinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı katılımcılara, bundan böyle, Şile Halk Meclisi’nde tüm talep ve önerilerin dinleyeceğini ve Şile'nin hep birlikte yönetileceğini söyledi. Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: “Seçimden sonra Şile Belediyesi’ne büyük bir teveccüh var ve bu bizleri çok mutlu ediyor. Bu yeni süreçte bizimle görüşmek isteyen vatandaşlarımızı bekletmeyi hiç istemiyoruz. Biz hem bu nahoş görüntüyü oluşturmamak adına hem de burada hep beraber, birlikte çıktığımız bu yolda ortak meselelerimizi çözüme kavuşturmak maksadıyla bugün bir ilki gerçekleştirelim ve burada bir araya gelelim istedik. Bundan böyle bu buluşmaları sık sık yapacağız. Çünkü çözüm bekleyen konular var, durumlar var. Tüm bunların farkındayız. Herkes söyleyeceği sözü özgürce söyleyebilir, soracağı sorusunu özgürce sorabilir. Burası bir aile ortamı, hiçbir sıkıntı yok. Biz Şile halkına çözümler sunmak için buradayız. Artık Şile'yi hep birlikte yöneteceğiz.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Talimatlar Yetkililere Bizzat Başkan Kabadayı Tarafından İletildi

Daha sonra katılımcıların görüş, soru ve önerileri alınırken, toplantıda söz alan Halk Meclisi üyeleri, Şile Belediyesi’ne gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür ederek talep, öneri ve sorularını ilettiler. Her soruyu ayrı bir özen ve dikkatle cevaplayan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, gerekli notlarını alarak, yetkililere talepler ile ilgili talimatlarını iletti
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.