ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Kent Konseyi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Şile Kent Konseyi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

12 Temmuz 2024 Cuma


Şile Kent Konseyi, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın katılımıyla yeni dönem çalışmalarına start verdi. 12 Temmuz Cuma günü saat 14.30’da Şile Nikâh Sarayı’nda, Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlayan toplantı, ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda Şile gönüllüsü ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya katılan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, tüm Şile halkının davetli olduğu bilgilendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kent Konseyi Şile'nin Geleceği  için Çalışacak

Açılış konuşmasında Kent Konseyi’nin önemine vurgu yapan Başkan Kabadayı: "Bugün burada Şile için yeni bir dönemin başlangıcını yaşıyoruz. Belediyemizin stratejik planlama yapma gibi önemli bir görevi var ve bu süreçte Kent Konseyi’nin fikir ve önerilerinden faydalanabiliriz. İklim, göç, gıda, enerji, su ve çevre konularında çalışmalar yapıp raporlar oluşturmalıyız. Kent Konseyleri, demokratik, dayanışmacı ve çok paydaşlı bir yapıya sahip olmalı ve etkin katılımı öncelik haline getirmeliyiz." dedi.

Kent Konseyi Memleketimizin Geleceği  için Önemli

Başkan Kabadayı, Kent Konseyi’nin Şile’nin değerlerini ve güzelliklerini koruyacak, yaşam kalitesini artıracak bir yapıda olması gerektiğinin altını çizdi: “Kent Konseyi’nin kapısı herkese açık olmalı. Çalışan ve yaşamsal çözümler üreten bir Kent Konseyi oluşturmalıyız. 31 Mart yerel seçim sürecinde Kent Konseyi’ni kuracağımıza söz vermiştik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Kent Konseyi, memleketimiz için ve geleceğimiz için çok önemli. Halkın katılımına önem vereceğiz. Mahalle Meclisleri kurarak, halkın kendi yöresindeki proje ve fikirlerde söz sahibi olmasını sağlayacağız. Bu dönemin, Kent Konseyi’nin olgunlaşması ve yaratıcı projelerin dönemi olmasını hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.