ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Yeni Projelerle Şahlanıyor

Şile Yeni Projelerle Şahlanıyor

3 Mayıs 2023 Çarşamba

Sürdürülebilir belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeye ve proje üretmeye devam eden Şile Belediyesi, Kızılcaköy Mahallemizde çalışmalarına başladığı Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı’nın temelini törenle attı.

Şile Belediyesi, yaklaşan yaz sezonu öncesinde sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.  Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı Projesi tıpkı eski zamanlarda olduğu gibi mahalle sakinlerinin buluşma noktası olarak kullanılarak sosyal tesis görevi görecek. Toplam 560 m2 alan üzerine inşa edilecek olan Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı, 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Şile Belediyesi tarafından projelendirilen Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı, temel atma törenine Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın yanı sıra, mahalle muhtarları, STK ve siyasi parti temsilcileri ile Kızılcaköy sakinleri katıldı.

Başkan Ocaklı: “Herşey Bu Güzel İlçe için...”

Köy konaklarının tarihi geçmişte önemli bir yeri olduğunu ve Şileliler için sosyal bir mekân olarak kullanıldığını hatırlatan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Şile Belediyesinin verdiği tüm sözleri bir bir yerine getirdiğini de belirten Başkan Ocaklı, “Hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirme gayreti içerisinde Kızılcaköy Köy Konağı temel atma törenini gerçekleştirdik. Bu projenin hayata geçirilmesinde desteklerini bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu güzel ilçe için hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya ve eser kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. 

Kızılcaköy Köy Konağı Projesi 9 Ayda Tamamlanacak  

Toplam inşaat alanı 560 m² olan Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı projesi 9 ayda inşa edilerek Şilelilerin hizmetine sunulacak. Bodrum, zemin kat ve birinci kattan oluşacak olan Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı, vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.  Toplam 220 m2 etkinlik alanı bulunacak olan Köy Konağı Projesi, muhtar odası, mahalle derneği odası ve ticari ofisleri ile farklı amaçlar için de vatandaşlara hizmet verecek.  Ayrıca yörenin kültürel değerlerini yansıtmak ve yaşatmak üzere de toplam 185 m2 alan üzerinde kır kahvesi de yer alacak. 
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.