ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Şile'de Aşure Kazanları Toplumsal Birlik ve Beraberlik için Kaynadı

Şile'de Aşure Kazanları Toplumsal Birlik ve Beraberlik için Kaynadı

19 Temmuz 2024 Cuma


Muharrem ayı dolayısıyla Şile Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında halka aşure ikramında bulunarak toplumsal birlik ve beraberliği pekiştirdi.

Muharrem Ayında Sosyal Bağlar Güçlendi

Hicri takvime göre yılın birinci ayı kabul edilen Muharrem ayı nedeniyle Şile Belediyesi, Şile Kent Meydanı ve Ağva Meydanı’nda aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Her yaştan Şileli, bu anlamlı etkinliğe yoğun ilgi gösterdi ve birbirlerinin Muharrem ayını tebrik ederek sosyal bağlarını güçlendirdi.

“Vatandaşlarımıza Daima Aşure Tadında Bir Yaşam Diliyorum.”

Gerçekleşen dağıtımlarda Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, vatandaşlara aşure ikram ederek Muharrem Aylarını kutladı. Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, Muharrem ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada bereket, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi olan "Aşure"nin birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu vurguladı. Başkan Kabadayı: “Geleneklerimize sahip çıkmalıyız. Çocuklarımıza kültürlerimizi aktararak sürdürmeliyiz. Şile Belediyesi olarak inançlarımıza ve değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“Muharrem Ayı ve Aşure Beraberliğin Artmasına Katkı Sağlar.”

Başkan Özgür Kabadayı ayrıca: “Şile’ye ve Ağva’ya sağlık ve afiyet olsun. Bu akşam, dostluk ve paylaşımın simgesi aşuremizi bir arada dağıtmanın mutluluğunu yaşadık. Bu güzel paylaşımda bizlerle birlikte olan herkese teşekkürler!” ifadelerine yer verdi. Aşurenin, kültürümüzdeki en önemli yerinin yapılan tatlının komşularla, arkadaşlarla ve akrabalarla paylaşılması olduğunun altını çizen Başkan Özgür Kabadayı: “Muharrem ayı ve aşure, birlik ve beraberliğin artmasına katkı sağlar. İnsan ilişkilerinin gelişmesine yardımcı olur, halkı iyiliğer teşvik eder.” dedi.

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen aşure ikramı, vatandaşlar arasında büyük memnuniyet yarattı ve toplumsal dayanışmayı pekiştirdi.


 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.