ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Soğullu ve Çataklı Mahalle Buluşmaları'nın Yeni Durağı Oldu

Soğullu ve Çataklı Mahalle Buluşmaları'nın Yeni Durağı Oldu

19 Temmuz 2024 Cuma


Şile’nin geleceği için gerçekleştirilen “El Ele Mahalle Buluşmaları” tüm hızıyla devam ediyor.  
Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın katılımıyla gerçekleşen buluşmaların yeni iki durağı önceki akşam Soğullu ve Çataklı Mahalleleri oldu.

“Mahalle Buluşmaları” Soğullu ve Çataklı'da

Şile Belediyesi tarafından 18 Temmuz Perşembe 19:30’da Soğullu ve 21.00’de Çataklı Mahallelerinde, halkın fikirlerine doğrudan ulaşabilmek adına yaz döneminde “El Ele Mahalle Buluşmaları” gerçekleştirilen buluşmalarda Şile mahallelerinin ihtiyaçları ve mahalleli vatandaşın talep ve önerileri yerinde dinlendi ve tespit edildi.

“Köylerimizden Çıkmadan Sözünü Verdiğimiz En İyi Hizmetleri Yerine Getireceğiz.”

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın ve Şile Belediyesi sorumlu hizmet ekibinin tam kadro katılımıyla Soğullu Mahallesi’nde gerçekleşen buluşma etkinlikte vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: “Sizler bize; ‘Bizim çocuk’ dediniz, sahip çıktınız. Bundan sonra da sıra bizde. Topraklarımıza ve insanımıza sahip çıkarak Şile tarımını ön plana çıkaracağız. Artık Şile köyleri ön planda olacak. Ben de hem Şile Belediye Başkanı hem de bir Şile köy çocuğu olarak, köylerimizden çıkmadan hem Şile merkezimize, hem Ağva’mızda hem de bütün köylerimizde sizlere sözünü verdiğimiz en iyi hizmetleri yerine getireceğiz.” diye konuştu.

“Biz Halkın İçinde, Şile’de Yaşayan İnsanların İçinde Ayrılmayan Bir Yönetimiz.”

 Çataklı Mahallesi’ndeki toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında da Şile ilçe yönetimine halkı da dahil ederek katılımcı bir yönetim şekli oluşturma adına adımlar attıklarını belirten Başkan Özgür Kabadayı; Şile mahallelerinin ihtiyaçlarını ve önceliklerini ortak akılla belirleyeceklerinin  altını çizdi ve: “Şile’mizde şu anda o kadar güzel bir süreç yaşıyoruz ki. Bir defa Şile halkımızın yüzü güldü. Bizler tüm Şile Belediyesi ekibi olarak artık siyaseti ardımızda bıraktık, sadece halka hizmet odaklı şekilde çalışıyoruz. Biz halkın içinde, Şile’de yaşayan insanların içinde ayrılmayan bir yönetimiz. Yeter ki insanımıza iyi hizmet edelim diyoruz. Bu nedenle biz Şile’ye hizmetimizi en iyi en kaliteli ve en eksiksiz şekilde yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz. Belediyenin kapıları herkese ardına kadar açık. Her ne maruzatınız var ise Şile Belediyesi’ne gelin, anlatın. Sizleri dinleyelim.” şeklinde konuştu.


 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.