Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Rastgele Classic Surf Heyecanı Şile’de Yaşandı

29 Eylül 2024 Pazar

Şile, sörf tutkunlarına bir kez daha ev sahipliği yaptı. Şile Belediyesi ve Rastgele Surf Co. işbirliğiyle düzenlenen Rastgele Classic Surf Yarışması, 28-29 Eylül tarihlerinde Şile’nin eşsiz doğası eşliğinde gerçekleştirildi. Her iki yılda bir düzenlenen organizasyon, profesyonel ve amatör sporculara heyecan dolu anlar yaşattı.

Karadeniz Dalgalarında Kıyasıya Mücadele

Yarışmalar, 28 Eylül Cumartesi günü Şile Marin Beach Hotel’de Classic Surf Yarışması ile başladı. Hem profesyonel hem de amatör sörfçülerin Karadeniz’in güçlü dalgalarına karşı mücadele ettiği organizasyon, izleyenlere unutulmaz anlar sundu. Yarışmada sergilenen üstün performanslar, sörfçülerin yeteneklerini gözler önüne serdi.

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’dan Tebrik

Ödül töreninde konuşan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, dereceye giren sporcuları tebrik ederek: “Şile’de belediyemiz işbirliğiyle gerçekleşen Rastgele Classic Surf Yarışması’nda başarılı olan sporcuları tebrik ediyor, katılım sağlayan tüm sporculara başarılar diliyorum. Bu tür etkinliklerin, ilçemizin tanıtımına ve su sporlarına katkı sağladığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Ünlü İsimler Gençlere İlham Oldu

Bu yılki yarışmalarda, ünlü oyuncular Açelya Topaloğlu ve Kenan Acar gibi isimler de yer aldı. Ünlü isimlerin çocuklarla birlikte sörf yaparak genç nesillere ilham verdiği etkinlik, keyifli ve rekabetçi anlara sahne oldu. Karadeniz’in dalgalarında gerçekleştirilen yarışmada, profesyonel ve amatör sporcuların gösterdiği mücadele büyük beğeni topladı. Yarışmanın kazananları şu şekilde sıralandı: Kadınlar Klasmanı 1.’si Beril Usta, Erkekler Klasmanı 1.’si Barış Özyurt, Çocuklar Klasmanı 1.’si Kayra Yorulmaz, Shaper’s Cup 1.’si Memduh Aydın.

Karadeniz’in Dalgalarında Festival Havasında Sörf Şöleni

Sadece Türkiye’de üretilen sörf tahtalarının kullanıldığı yarışmada, toplamda 100’ün üzerinde sporcu yer aldı. Festival havasında geçen organizasyon, aileler ve çocuklar için düzenlenen çeşitli aktivitelerle de zenginleşti. Yaklaşık 500 kişilik bir katılımcı grubuyla gerçekleşen bu etkinlik, Türkiye’de nadir görülen kapsamlı bir sörf yarışması olarak dikkat çekti ve Şile’nin doğal güzellikleri eşliğinde unutulmaz anılar bıraktı.