Şile’de ve Ağva'da Plaj Voleybolu Heyecanı: Başkan Kabadayı Turnuvada

5 Eylül 2024 Perşembe

Şile ve Ağva sahillerinde düzenlenen Veteranlar Yaza Veda Plaj Voleybolu Turnuvası, hem sporcuların hem de izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın da katıldığı etkinlikte, sahada ter döken veteran sporcuların kıyasıya mücadelesi sahil boyunca coşku yarattı.

Yaza Veda Plaj Voleybolu Turnuvası Çekişmeli Anlara Sahne Oldu

Şile Belediyesi, Şile ve Ağva esnafı ve de Tanfer Grup’un katkılarıyla düzenlenen turnuva, hem Şile halk plajında hem de Ağva sahilinde gerçekleşirken, heyecan dolu maçlar izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Sporcuların üstün performansları ve mücadelesi, plaj voleybolu heyecanını doruğa çıkardı. Tribünlerde büyük bir coşkuyla takip edilen turnuva sonunda, dereceye giren takımlar kupalarını kaldırarak zaferlerini kutladı.

“Spor Birlik ve Beraberlik Getiriyor.”

Etkinlikte  konuşma yapan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: "Bu anlamlı turnuva sayesinde, sporun birleştirici gücünü bir kez daha yaşadık. Emeği geçen herkese ve gerek Şile’de gerekse Ağva’da üstün performans sergileyen tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum." dedi.